Salutare,
Stie cineva cum se numeste bannerul mare care inconjoara un site si cum se poate implementa pe o platforma wordpress?
Am atasat un PrtSc pentru a ma face inteles mai bine.
Multumesc anticipat!
banner.jpg
Salutare,
Stie cineva cum se numeste bannerul mare care inconjoara un site si cum se poate implementa pe o platforma wordpress?
Am atasat un PrtSc pentru a ma face inteles mai bine.
Multumesc anticipat!
banner.jpg
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Nu este un fundal clickabil?
Edit: Vezi daca asta e ceea ce vrei :http://www.povestim.info/pentru-webm...clickabil.html
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Da da! Exact asta cautam: "Clickable background".
Ai un plus de la mine dar se pare ca ai destule dejaasa ca ofer publicarea unui advertorial pentru ajutor.
Iti trimit acum un PM cu url-ul daca e ok.
Mersi!
Background clickable image - pentru wordpress exista un plugin care iti poate transforma fundalul intr-o imagine care poate fi directionata catre un link.
Daca esti pe Wordpress cauta Background clickable image plugin si poti configura propriul tau fundal intr-un link..
@iasivezi se pare ca nu exista nici un plugin pentru wordpress care sa faca asta si sa functioneze. Mai caut...
Ultima modificare făcută de SeoMox; 15th November 2013 la 01:40.
Sau poti face asta mult mai simplu, fara nici un plugin. Daca folosesti jQuery, atunci scriptul asta face treaba pentru tine:
Inlocuiesti #content cu wrapper-ul siteului. Folosesti # daca e de genul div id="" sau . daca e div class="".Cod HTML:<script> jQuery(document).ready($) { $('html').click(function() { window.location = "http://www.google.com"; }); $('#content').click(function(event){ event.stopPropagation(); }); }); </script>
Daca nu te descurci, da-mi un link si te ajut eu.
@Alex Dumitru nu folosesc jQuery; o sa incerc sa adaug direct in style.css functiile sa vad daca merg clasele din link-ul de la @robyroy.
Incearca urmatorul plugin pentru wordpress: Kw Modern Advertise: WordPress › Kw Modern Advertise « WordPress Plugins
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)