De cateva saptamani incerc sa "revergorez" un site penalizat, in acelasi timp ma informez mai mult ca de obicei si am dat si peste articolul asta:
Google Penguin, the Second (Major) Coming: How to Prepare - Search Engine Watch (#SEW)
Spor la citit!
De cateva saptamani incerc sa "revergorez" un site penalizat, in acelasi timp ma informez mai mult ca de obicei si am dat si peste articolul asta:
Google Penguin, the Second (Major) Coming: How to Prepare - Search Engine Watch (#SEW)
Spor la citit!
Mersi.. chiar acuma il citesc
Nu forta, foloseste un ciocan mai mare.
Stiri IT, calculatoare, telefoane
inca unul destul de recent How to Get Out of The Google Penalty Box
mersi, au fost foarte bune articolele
Utile informatiile daca esti la inceput de drum, dar informatiile astea sunt scrise si rescrise pe bloguri de foarte mult timp.
Foarte bun articolul si referintele pe care le contine, spre celelate resurse. Multumesc! Constat cu bucurie ca mai exista oameni care studiaza.
Daca e vorba de Penguin, "Link Trust" este capitolul care mi se pare cel mai de luat in considerare. In imediata perioada post-Penguin 1, am readus un subdomeniu pe prima pagina in cautari, doar cu 3 linkuri externe(contextuale) dinspre bloguri curate si cu autoritate. Nu cred ca e o reteta universala, dar cred ca in ultima perioada calitatea linkurilor face diferenta.
Spor la "reabilitare"!
Interesant, multumesc de link.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Mda, urata treaba daca are de gand sa loveasca la fel de tare ca cel precedent (major).
Acum ceva timp, cu ajutorul lui Krumel, am achizitionat Rank Tracker ; cand am deschis astazi programul am vazut in coltul din dreapta jos: Major Google algo update coming – get your site ready!
Puteti citi articolu Get your site ready for new Penguin 2.0 algo update!
Numai bine!
Vine valul, îmi ia calul, îmi ia soacra din coteţ.
Later edit: sorry, dar n-am putut să mă abţin. Pur şi simplu nu înţeleg ce se face aşa mare tamtam pe seama următorului update. Tot ce trebuie să ştii despre optimizare (ce e alb, ce e negru, ce e gri) scrie în documentatia din GWT. Toate celălalte articolele sunt doar comentarii care repetă la nesfârşit aceeaşi informaţie, desigur completând-o cu fel de fel de speculaţii. Pe bune, parcă suntem la un meci de fotbal, am putea începe să punem pariuri: ce site-uri vor fi penalizate? ce site-uri NU vor fi penalizate?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)