4 out of 4 members found this post helpful.

Postat în original de
doro
Vine valul, îmi ia calul, îmi ia soacra din coteţ.
Later edit: sorry, dar n-am putut să mă abţin. Pur şi simplu nu înţeleg ce se face aşa mare tamtam pe seama următorului update. Tot ce trebuie să ştii despre optimizare (ce e alb, ce e negru, ce e gri) scrie în documentatia din GWT. Toate celălalte articolele sunt doar comentarii care repetă la nesfârşit aceeaşi informaţie, desigur completând-o cu fel de fel de speculaţii. Pe bune, parcă suntem la un meci de fotbal, am putea începe să punem pariuri: ce site-uri vor fi penalizate? ce site-uri NU vor fi penalizate?
Doro atunci cand ai un site/site-uri penalizat/e si ele sunt cele care te sustin financiar (atat pe tine cat si pe familia ta) sau job-ul tau este in domeniul SEO, crede-ma ca atunci vei citi fara doar si poate aceste articole ...
nu vreau sa ma intelegi gresit, insa ceea ce spui cu GWT este mai mult decat rudimentar ... personal am inteles ceva de genul: "ce rost mai are sa mai citesc despre marketing (Seth Godin, Malcolm Gladwell etc.) daca l-am citit pe Philip Kotler"
ma opresc aici, cine vrea sa citeasca bine, cine nu tot bine 
PS: Pana la urma suntem pe un forum speculativ, SEO este bazat in mare parte pe speculatie.