Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Google Penguin, the Second (Major) Coming: How to Prepare

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de doro Vezi Post
    Vine valul, îmi ia calul, îmi ia soacra din coteţ.

Later edit: sorry, dar n-am putut să mă abţin. Pur şi simplu nu înţeleg ce se face aşa mare tamtam pe seama următorului update. Tot ce trebuie să ştii despre optimizare (ce e alb, ce e negru, ce e gri) scrie în documentatia din GWT. Toate celălalte articolele sunt doar comentarii care repetă la nesfârşit aceeaşi informaţie, desigur completând-o cu fel de fel de speculaţii. Pe bune, parcă suntem la un meci de fotbal, am putea începe să punem pariuri: ce site-uri vor fi penalizate? ce site-uri NU vor fi penalizate?
    Doro atunci cand ai un site/site-uri penalizat/e si ele sunt cele care te sustin financiar (atat pe tine cat si pe familia ta) sau job-ul tau este in domeniul SEO, crede-ma ca atunci vei citi fara doar si poate aceste articole ...
    nu vreau sa ma intelegi gresit, insa ceea ce spui cu GWT este mai mult decat rudimentar ... personal am inteles ceva de genul: "ce rost mai are sa mai citesc despre marketing (Seth Godin, Malcolm Gladwell etc.) daca l-am citit pe Philip Kotler"
    ma opresc aici, cine vrea sa citeasca bine, cine nu tot bine
    PS: Pana la urma suntem pe un forum speculativ, SEO este bazat in mare parte pe speculatie.

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

No_name, intr-adevar, pana acum nu am avut mai niciun site penalizat si poate ca din cauza asta nici nu investesc asa mult timp citind tot ce scrie fiecare blog. Marketingul, dezvoltarea personala (ca tot l-ai citat pe Seth Godin) nu cred ca se poate compara cu ceea ce este SEO. SEO functioneaza foarte clar dupa legile pe care le face Google. Ca sunt legi bune, ca sunt legi rele, nu prea avem noi de comentat. Ele sunt clare si nu lasa loc de interpretari. Interpretarile si parerile apar abia in momentul in care incepi sa pasesti in zona gri. Nu zic ca toate blogurile de SEO scriu prostii. Recunosc ca exista oameni care investesc o groaza de timp in reverse engineering si mai reusesc din cand in cand sa dea de cap unor chestii uimitoare (de exemplu asta), dar astfel de articole se publica foarte rar, poate o data pe saptamana sau o data la doua saptamani.

In schimb, saptamana trecuta am vazut video-ul acela de 7 minute in care Matt Cutts spune clar cateva chestii despre ce a fost si ce va fi. Apoi a urmat o intreaga avalansa de articole pe seoroundtable, SEland, SEwatch, link assistant... si nu cred ca exista vreun blog de SEO care sa nu-si fi spus parerea vis a vis de subiect. Unii au transcris video-ul lui Matt Cutts, altii au izolat diverse afirmatii si s-au apucat sa speculeze pe baza lor. Eu una am citit zilele astea vreo 15-20 astfel de articole (din convingerea ca poate am ceva de castigat), insa n-am putut gasi niciun fel de utilitate in ele.

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    297
    Putere Rep
    31

Implicit

Partea delicata e ca Google mai schimba legile (sau cel putin modul de aplicare al lor), de multe ori nu prea transparent, ceea ce face ca persoanele implicate in SEO sa fie interesate de "pronosticuri".

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. After Penguin, Panda & co - keyworduri
    De Bukum în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 25th August 2012, 11:59
  2. Google next Penguin Update will be Big
    De ivok în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 18th August 2012, 14:14
  3. Sorry, Paypal -- GBuy Coming
    De necropsique în forumul PayPal
    Răspunsuri: 34