Salutare
Momentan lucrez la o aplicatie de project management cloud based si m-ar interesa sa stiu daca folosti programe de acest gen (Basecamp, Trello) si cat de utile le gasiti. Alte feedbackuri / idei/ sugestii ar fi binevenite!
Merci
Salutare
Momentan lucrez la o aplicatie de project management cloud based si m-ar interesa sa stiu daca folosti programe de acest gen (Basecamp, Trello) si cat de utile le gasiti. Alte feedbackuri / idei/ sugestii ar fi binevenite!
Merci
Salutare,
Eu folosesc basecamp si teambox , imi poti zice cand e gata sa o incerc sa vedem cum merge. deci din punctul meu de vedere este foarte utila .Ca idei ce sa zic, eu personal am nevoie de o platforma foarte simpla unde pot imparti munca in proiecte si task-uri, posibilitatea de a seta prioritatea, notificari pe email si upload de fisiere (poate pe amazon s3 ) .Multe dintre treburile de piata sunt mult mai complexe si prea scumpe, eu am nevoie de ceva lite (5 proiecte noi pe luna, 3-4 useri, maxim 100proiecte/an) si as plati undeva la 5-10$/luna .
Codeinwp.com - Wordpress experts
Salut,
Am lucrat la o asemenea aplicatie care a ramas pana la urma doar pentru "internal use" desi planul initial era sa iasa si ca serviciu "on demand". As fi curios sa o testez dupa ce e gata. Exista destul de multe aplicatii de acest gen "open source" sau cu planuri free cu limite pe numar de proiecte sau useri asa ca parerea mea e ca e o nisa unde e destul de greu de intrat. In general clientii cu putere financiara au nevoie de solutii "custom" iar cei cu proiecte mici prefera aplicatiile free sau limited de care vorbeam mai inainte.
Nu mai zic de cei obsedati de securitatea si confidentialitatea datelor lor. Iti dai seama ca iti dau pe mana informatii legate de bugete, preturi, termene limita, poate chiar cod sursa daca sunt disponibile module de "deliverables" sau management de documente.
Oricum, multa bafta!
viaRomania - agentie de turism
Maldinii, iti multumesc pentru raspuns si sugestii.
adrianciocalau,
Sunt bucuros sa iti trimit un beta invite cand va fi gata. Referitor la faptul ca e o nisa destul de greu de intrat iti dau dreptate 100% dar in ceea ce priveste .com. Noi am creat aplicatia cu premiza de a o promova in special in tari europene nevorbitoare de limba engleza unde software-urile cloud based sunt inca in dezvoltare (.fr , .es in special)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)