SEO Attack | Free, Easy and Simple Backlink Analysis - Free si Contra Cost
Cel mai des folosesc unealta "Keyword Search" pentru o vedere de ansamblu asupra competitorilor de pe prima pagina din google pentru un anumit cuvant cheie.
SEO Attack | Free, Easy and Simple Backlink Analysis - Free si Contra Cost
Cel mai des folosesc unealta "Keyword Search" pentru o vedere de ansamblu asupra competitorilor de pe prima pagina din google pentru un anumit cuvant cheie.
The best things in life aren't things
intrebarea mea nu se incadreaza tocmai aici, insa voi ce plugin-uri folositi pentru adsense? quick adsense? care ar fi cel mai bun?
Google Webmaster Tools
Free Broken Link Checker / Online URL Validator - finds bad / dead weblinks - iti crawl-eaza tot site-ul in vederea descoperirii linkurilor ce duc catre 404 (singurele minusuri sunt ca poti sa faci o singura verificare pe zi si suporta maxim 3000 de pagini)
Ai dreptate, vad ca au schimbat pagina (am cautat pe Wayback Machine dar nu au indexat siteul). La momentul cand am pus eu link-ul, plugin-ul era free si informatiile era in prima pagina. La banii ceruti nu cred ca merita sa mai fie pomenit. Ca idee facea un rating seo pe text, ceva destul de basic. Rog un moderator sa stearga postul.
Eu folosesc doar:
-Google Webmaster Tools
-Pagerank
-WooRank
Exista vro solutie care sa imi verifice sa zicem 20 de site-uri, in acelasi timp,spunandu-mi care dintre aceastea este down sau up?
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Un addon chrome care sa-mi arate atat pagerank-ul in urma rezultatelor cautarii, cat si sa le pot filtra in functie de pagerank?
danke.
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)