12th March 2012, 12:06
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
Netul
Sa invete gramatica limbii romane
(nu e gluma, dar mai demult, pe cand am inceput sa caut un content writer sau traducator, am dat numai de persoane care habar nu aveau sa formuleze coerent o fraza sau sa foloseasca cum trebuie semnele de punctuatie)
Am observat ca lumea nu stie cand se pune un singur "i" si cand se pun doi de "i".
12th March 2012, 13:58
Postat în original de
puthre
Am observat ca lumea nu stie cand se pune un singur "i" si cand se pun doi de "i".
Vezi ca este corect [doi "i"] si nu [doi de 'i']. M-a corectat cineva si pe mine exact intr-o situatie identica cand corectam si eu pe altcineva in ce priveste numarul 'i'-urilor
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.
12th March 2012, 18:53
Intr-adevar, cunoasterea gramaticii limbii romane (cu tot cu semnele de punctuatie) este o conditie sine qua non ce trebuie indeplinita nu numai de creatorul de continut ci si de cititorul acelui continut. Asta inainte de a pune mana pe uluca! Greselile sunt inerente. Cati din cele doua tabere au competente lingvistice? Marea majoritate ne bazam pe cunostinte de ordin general (dobandite in primele 12 clase de scoala), pe o cultura data in special de lecturi particulare si pe eternul autodidactism. Exista fisuri de ambele parti!
12th March 2012, 20:17
banuiesc ca ai vrut sa spui agramat si nu analfabet. Cititor analfabet e un paradox. la fel si scriitor analfabet.