Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Sfaturi legale

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    38

Implicit Sfaturi legale

Salutare,

Dupa ce astazi am achizitionat un site destul de scump , veniturile din adsense cresc, la fel si site-urile sunt interesat sa aflu cum pot fii ok cu chestiile legale.

Adica sa le am pe o firma, sa am niste acte, daca intra unu azi pe contul de godaddy si transfera vreun domeniu, sa il pot lua inapoi , sa pot ceda cuiva drepturile de folosinta, sau de ce nu sa poti lasa mostenire .

Sau de exemplu daca ii dau unuia parola , intra si imi modifica pe host, sa il pot da in judecata.

Stiu ca sunt oameni aici care fac multi bani doar din online si as fii curios sa stiu cum poti fii in ordine cu toate, pentru ca daca vrei sa traiesti din asta trebuie sa fie totul sigur si legal .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Pai nu e musai sa fie pe firma, poti sa detii siteuri si ca persoana fizica. Daca l-ai cumparat e al tau, dar ai grija sa scrie asta si la registrer. Poti face eventual si un contract de vanzare cumparare atunci cand faci achizitia unui site.
    IMNAL
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    38

Implicit

Sunt interesat in si de treburi generale de organizare, gen contabil, cineva pe legal etc, server fizic de back-up, adica cum poti organiza toate lucrurile cat mai profesionist .Nu neaparat pentru acum , dar pentru viitor

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Daca-ti faci o firma iti trebuie musai contabil. E bine sa cunosti un avocat dar nu o sa-ti trebuiasca in prima faza, contabilul o sa cam stie tot ce tine de legal referitor la o firma (acte, declaratii etc). Servere de backup tin de organizarea tehnica si e bine sa nu o amesteci cu organizarea firmei (eu folosesc crashplan btw). Oricum, daca nu-ti trebuie neaparat o firma, n-are rost sa-ti faci, ca e multa bataie de cap pentru nimic.
    Caut cu jingle.ro.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Vrei neaparat firma?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Ai putea alege varianta de a te inregistra ca PFA, cum dealtfel suntem destui pe aici. Daca nu depasesti pragul de 30.000 de Euro (parca) pe an, e o forma foarte ok de a intra in legalitate. In plus ti-i putea deduce din cheltuieli, poti emite factura potentialilor clienti, etc. In plus contabilitatea este in partida simpla si poti sa ti-o tii chiar singur.
    Ca SRL, e bataie de cap mult mai mare, dar intr-adevar ai si o serie de avantaje pe care nu ti le poate conferi un PFA.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Ai putea alege varianta de a te inregistra ca PFA, cum dealtfel suntem destui pe aici. Daca nu depasesti pragul de 30.000 de Euro (parca) pe an, e o forma foarte ok de a intra in legalitate. In plus ti-i putea deduce din cheltuieli, poti emite factura potentialilor clienti, etc. In plus contabilitatea este in partida simpla si poti sa ti-o tii chiar singur.
    Ca SRL, e bataie de cap mult mai mare, dar intr-adevar ai si o serie de avantaje pe care nu ti le poate conferi un PFA.
    Poti face plati/primii bani din afara ? Daca venitul este mai mare de 30mii de euro pe an ? Nu vreau neaparat firma sau altceva, sunt interesat de cum se pot organiza lucrurile cat mai bine din punct de vedere tehnic/legal astfel incat sa nu ai surprize.

Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

AH, my bad , voiam sa spun ca daca ai incasari pana in 30.000 poti opta la varianta de a nu fi platitor de TVA. Dupa 30.000 trebuie sa te inregistrezi ca platitor. Asta e tot. Poti sa iti desfasori activitatea fara probleme. Mea culpa, am omis sa precizez asta.
    Ca PFA poti face plati, primi bani de afara, dar, din cate cunosc, trebuie sa te inregistrezi in registrul operatorilor intracomunitari, nu stiu exact cum dracu se numeste organismul asta, un contabil te poate lamuri cel mai bine (Mi-a zis contabila, dar mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe cealalta )
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Costin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    415
    Putere Rep
    33

Implicit

Registrul operatorilor intracomunitari se numeste si te poti inscrie doar daca esti platitor de TVA.

Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

@Costin, mie contabila mi-a zis ca te poti inregistra si daca esti neplatitor, nu stiu exact ce artificii se fac.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Demersuri legale pentru recuperarea banilor
    De Zimbru în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 3rd June 2011, 18:09
  2. Restrictii legale
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th August 2008, 18:47
  3. L.e doar cu siteuri legale
    De pustiuady în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 31st March 2008, 00:34
  4. Link exchange cu site'uri legale..
    De rev9887 în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 17th March 2008, 20:46
  5. link exchange cu siteuri legale
    De pustiuady în forumul Link-uri/Bannere