Tocmai ma plimbam prin trafic.ro, acum vreo ora, cand tac-pac: s-au modificat oarece utilitati.
F draguta sectiunea de realtime (o vedeti in stanga sus), si cum mie imi plac chestiile in timp real, m-au castigat cu asta. Bravos!
Tocmai ma plimbam prin trafic.ro, acum vreo ora, cand tac-pac: s-au modificat oarece utilitati.
F draguta sectiunea de realtime (o vedeti in stanga sus), si cum mie imi plac chestiile in timp real, m-au castigat cu asta. Bravos!
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Pai sa vedem
Ma refer la Realtime - Acum
1. Se incarca uuuun picut cam greu (cred ca stau 1-2 minute sa se incarce)
2. Cand ma duc cu mouse-ul pe referrerii de la Top referrer, apare cand linkul care trebuie, cand http:///
3. Tot la Top referrer, mi-ar place si pagina de pe care se intra: adica daca intra dintr-un topic al unui forum, sa imi apara url-ul acelui topic, nu url-ul de baza al forumului.
Deocamdata atat. In rest, imi place teribil jucarica![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Mai multe gasiti pe blogul lor 2 noi statistici spectaculoase: Acum si Astazi | Blog trafic.ro
1. O sa punem aici o monitorizare de loadtime de la Alerte Monitorizati viteza si timpul de incarcare ale siteului | Alerte trafic.ro
2. Da, observ ca face asa pana la primul refresh. Am dat mai departe si se va rezolva.
3. E posibil sa aiba mai mult sens cum spui tu. O sa ne gandim sa vedem cum facem.
Multumim![]()
Bogdan Aron | twitter.com/bogdanaron | 2Parale
pentru statistica acum nu e normal daca avem 5 vizitatori sa avem minim 5 pagini active?
la unele site-uri numarul de pagini active este mai mic decat nr de vizitatori. e normal?
Ultima modificare făcută de Krm; 22nd July 2011 la 17:32.
Toate drumurile duc la Targoviste
Serviciu temporar indisponibil
Could not retrieve id for the specified page. Please verify correct href was passed in. Eroare si pentru Twitter. (nu, nu am pus full link, doar user)
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Imi cer scuze pentru raspunsul oferit cu intarziere.
Au fost intr-adevar niste buguri pe care le-am rezolvat.
@Krm
Referitor la discrepanta intre numarul de pagini active si numarul de vizitatori pe site e din cauza modului in care se colecteaza si se updateaza datele. Incercam sa sincronizam toate toate informatiile. Problemele sunt vizibile mai ales la siteurile mici.
@EHR
Ai mai primit astfel de erori?
@Diana
Referitor la punctul 3 propus de tine: acum toate paginile unui domeniu se agrega sub un acelasi base url. Altfel n-ai avea cum sa faci un Top Referrer iar la multe din siteuri ar fi: 1. Google.ro/?q=query (1), 2. Google.ro/?q=query2 (1) etc. O solutie ar fi ca sa se poata face expand si sa vezi toate url-urile grupate sub acelasi domeniu.
Bogdan Aron | twitter.com/bogdanaron | 2Parale
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)