Stiu ca erau vreo 3 mai populare, dar folosindu-le rar nu mai stiu care sunt.
Dupa instalare se seta cuvant/expresie si url la care sa linkeze automat.
Stie cineva care sunt?
Tks
Stiu ca erau vreo 3 mai populare, dar folosindu-le rar nu mai stiu care sunt.
Dupa instalare se seta cuvant/expresie si url la care sa linkeze automat.
Stie cineva care sunt?
Tks
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Eu stiu de Seo Smart Link dar nu stiu daca este considerat un plugin bun.
''Dupa ce totul a fost spus si facut, mai mult s-a spus decat s-a facut.''- Aesop
Si eu folosesc Seo Smart Links de ceva vreme si merge super ok. Are si optiune pentru "dofollow" sau "nofollow" - il recomand cu incredere. De asemenea poti incerca si New SEO Plugin for Wordpress: Internal Link Building
Din pasiune, fotograf
dar nu apare efectul de cresterea consumului de resurse server? Am incercat eu ceva de genul asta cu ceva timp in urma si mi-a crescut consumul de resurse cu 30%, apoi am decis ca e mai bine sa renunt
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
pe langa pluginul de smart links bagi un WordPress › WP Super Cache « WordPress Plugins si totul va merge struna. Pentru reducerea consumului de resurse este bine de folosit si WordPress › WP-Optimize « WordPress Plugins
Din pasiune, fotograf
este prima data cand aud de el si inca nu am avut timp sa il testez, din cate imi dau seama poti sterge comentariile in pending, spam, etc (toate aceste sunt pastrate intr-o baza de date (in fond si la urma urmei).
sper ca am dibuito cat de cat si nu te-am bagat mai mult in ceata
Sa auzim de bine!
O impresionanta colectie de -> Unelte SEO
Gratuit siteul/blogul tau in cele mai mari motoare de cautare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)