Salut
Ma confrunt si eu cu o dilema, ce tool sau soft credeti ca este mai eficient in optimizarea imaginilor, si aici ma refer la scaderea marimii imaginilor.
Salut
Ma confrunt si eu cu o dilema, ce tool sau soft credeti ca este mai eficient in optimizarea imaginilor, si aici ma refer la scaderea marimii imaginilor.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Altceva? Cele pentru jpeg ce mi le-ai dat nu m-au ajutat cu nimic
Eu folosesc asta http://developer.yahoo.com/yslow/smushit/index.html
Alea-s tool-uri recomandate de Google pentru optimizare imagini, ma indoiesc ca nu te-au ajutat la nimic.
Photoshop, Gimp.
Pentru jpeguri, in photoshop, de obicei setez la calitate 60%. Calitatea ramane aproape la fel dar dimensiunea scade considerabil.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Face mai mult de-atat si e simplu de utilizat: thumbhtml.com .
Photoshop "save for web" eventual cu batch action daca ai multe fisiere de prelucrat. Ofera cel mai bun raport calitate/marime.
Gimp e o mizerie, la 85% arata mai rau ca Photoshop-ul la 60%.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Si eu foloseste Smush It de la yahoo si mi se pare cel mai bun tool online.
Uite si un articol de optimizare al imaginilor jpg : http://www.smashingmagazine.com/2009...on-techniques/ . Poate te ajuta.
PixelGrade - Creative Design in Every Pixel | Jocuri Online in Curtea Scolii
Pentru a nu deschide un topic nou, ma voi folosi de acesta. O idee de program de optimizare poze similar cu ce face smush.it? Foarte important, ma intereseaza ceva care sa prelucreze "in masa" astfel de poze, fiind vorba de peste 1 milion de .jpg-uri.
Am cautat pe net si am gasit RIOT si alte minunatii. Unele nu sunt bune de nimic, altele fac ce trebuie, dar doar pentru .png-uri.
Eu am un plugin pt joomla care face prelucrarea automata la toate imaginile din site si le salveaza cu alt nume
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)