Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: problema wordpress

madalin_wrc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th December 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    86
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de relansat Vezi Post
    ma intreb cat timp le va mai lua moderatorilor pana sa te baneze
    Bai frate, dar chiar va bagati in seama toti ca sa va afisati linkurile din semnaturi?

rayden_to este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th August 2012
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de zgabu Vezi Post
    Salutare,
    am o problema bizara, legata de un site de`al meu... Am facut azi un update la un articol, toate bune si frumoase. Dau sa fac din nou update la respectivul articol, imi spune 404 not found ... se refera la linkul wp-admin/post.php

Am dezinstalat toate pluginurile, le`am reinstalat inapoi, m`am uitat si prin htaccess, nimic, aceeasi eroare imi da. Dau un nou articol, mi`l salveaza, il editez ulterior, surpriza, il pot edita. Asa ca ma intorc inapoi la articolul cu pricina, si public doar parti din el, sa vad care e buba... surpriza a fost faptul ca wordpressul nu vrea sa`mi publice cuvintele rapidshare.com si depositfiles.com... orice altceva, imi merge struna...cand pun cuvintele astea in articol, ma trimite la 404.
    Problema asta mi`a aparut adineauri, nu stiu ce s-a intamplat. Voi ce parere aveti, pe unde ar trebui sa ma uit sa scot porcaria asta de eroare ?
    Multam !
    Salut, in legatura cu wordpress-ul, mi-a placut foarte mult, im imi cream singur pluginuri si teme, faceam ce vroiam cu el, dar m-a dezamagit, am inceput sa am 5000 de articole, si vreo 2000 de vizite / zi, aveam pe atunci hostgator si m-au banat, pe motiv ca mananca prea multe resurse, apoi mi-am cumparat vps, imi manca 800 mb rami, ma distrugea practic, si am renuntat la el si mi-am creat singur un csm, care la ora actuala am 6000 de vizite ( de 3 ori mai multe ) si mananca 100 mb rami. Problema este urmatoarea, este conceput prost, wordpressu, intradevar este f usor de modificat, poti face aproape orice pe el, dar e conceput f prost, si mananca foarte multe resurse query, daca pana si url`ul site-ului il extrage din baza de date ... eu m-am lamurit cu el, wordpress e bun pt site-uri mici, pana-n 1000 de vizite si vreo 1000 de articole cand ai depasit o sa ai probleme.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema Wordpress Widget
    De Lucian00 în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 29th March 2010, 14:37
  2. Problema wordpress
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 13th October 2009, 17:38
  3. Problema pe o tema wordpress
    De catalindeva în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6