Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Cum sa crestem subscriberii RSS ?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit Cum sa crestem subscriberii RSS ?

In ultimii ani m-am ocupat de bloguri din diferite nise cu trafic relativ mare, dar niciodata nu am reusit sa am foarte multi subscriberi RSS si nu imi dau seama unde gresesc.

As vrea sa discutam aici metode de a creste numarul de subscriberi si o sa postez ce am incercat eu si ce as vrea sa incerc.

Ce am facut deja:
    1. Am pus butoane mari de subscribe in sidebar
    2. Am pus texte + butoane pentru subscribe deasupra / sub articol
    3. Am pus formulare pentru email subscription deasupra / sub articol si in sidebar
    4. Am pus butoanele de subscribe in header
    5. Am facut o pagina unde explic ce e RSS si am pus link catre ea de sub butoane.

Ce as vrea sa incerc:
    1. Un popup care sa le spuna ca e gratis sa preia RSS-ul sau sa primeasca stirile pe email si sa le ofere ambele variante
    2. Sa le ofer ceva gratuit daca isi inscriu mailul, dar nu am stiut CE sa le ofer, din cauza nisei
    Ultima modificare făcută de Alex Dumitru; 18th February 2010 la 22:29.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Incearca sa dai un motiv oamenilor de a te urmari...indiferent de metoda. Daca ai continut bun, nu ii tragi in piept cu reclame si posturi "frecvente", oamenii interesati vor urmari blogul.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

am vazut in unele cazuri diferite concursuri, iar inscrierea se face prin abonarea la newsletter/rss.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Am uitat sa precizez ca am luat si concursurile in calcul si o sa incerc in curand.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Legat de popup, s-ar putea sa maresti un pic numarul lor, dar sa scazi in alta parte.
    Nu stiu cum procedeaza lumea in general, dar eu sigur nu m-as inscrie printr-un pop-up, decat dupa ce vad site-ul si ma conving ca vreau sa mai vin.

O idee care mi-a venit acuma ar fi ca acel pop-up sa apara dupa ce vizitatorul face cateva afisari sau cand revine a doua oara si ii dai un mesaj de genul: "Salut, am vazut ca esti interesat de site-ul nostru bla bla. Stiai ca te poti abona pentru a primi articole prin e-mail?"
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Cel mai usor e sa oferi ceva gratuit si util, un ghid acolo... pe care sa-l trimiti pe mail fiecarui subscriber dupa ce s-a abonat la site.

Uite de exemplu, un amic de la therealman.ro trimite pe e-mail gratuit fiecarui subscriber "Ghidul relatiilor multiple", un pdf care te invata cum sa gestionezi mai multe relatii in acelasi timp. Dupa ce a facut chestia asta numarul de subscriberi a crescut foarte mult si au ramas abonati chiar si dupa ce au primit pdf-ul.

sht3fu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    108
    Putere Rep
    31

Implicit

Ce zicea Nosfer mai sus ar fi o idee dar totusi parerea mea este ca oamenii si in special romanii nu se mai aboneza la feed din cauza cantitatii imense de spam care se trimite prin e-mail. Eu unul nu m-am abonat pana acum niciodata la nici un feed rss pentru ca, consider mult mai util/simplu si la indemana pentru mine sa fac un bookmark la acea pagina. Cand doresc sa revin acolo stiu unde o gasesc, nefiind nevoie sa primesc zilnic instiintare prin e-mail ca a scris x despre gaini, capre sau mai stiu eu ce.
    O sugestie ar fi sa adaugi si un buton de bookmark langa butonul de Rss, poate asa o sa ai mai multi cititori fideli in felul acesta.
    Ultima modificare făcută de sht3fu; 18th February 2010 la 23:09. Motiv: gramatica:|

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

M-am gandit sa ofer ceva gratuit, dar ce as putea oferi pe un blog de tech ?

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    11th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    34

Implicit

cunoaştere.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Mersi pentru link Nosfer,interesant de citit.Puteai sa il postezi mai demult . Le transfer eu niste link juice ghidul barbatului

Scuze de off-topic

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •