Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: intrebare intrebatoare

Afișare hibrid

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit intrebare intrebatoare

salut, am o mica intrebare... am facut o "analiza" cu un seo tool oferit de mozilla. si anume am verificat keyw density pe anumite cuvinte cheie. imi da mari batai de cap pentru ca in serps sunt pe pozitia 3 ...mai oscilez cate-o data pe 2 din cauza google dance-ului. Ma rog problema e ca site-urile concurente din fata mea au keyw density = 0 (zero) fata de mine... de exemplu. pot sa intreb dece ei sunt inaintea mea?
    am atasat o imagine in care arata keyword density de pe pagina mea, Dupa cum spuneam mai sus eu am niste valori iar ei au niste valori egale cu zero. totusi dece concurenta este in fata mea ?
    Imagini atașate Imagini atașate
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

ConstantinLG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    32

Implicit

pai
    1. site-urile concurente au mai multe/de calitate link-uri incoming
    2. site-urile concurente pot avea un + serios daca au o mai mare vechime
    3. se tot vorbeste de faptul ca SEO fara incoming links are o tot mai mica valoare(mai ales pe .com)

Analizeaza si aceste lucruri, daca crezi ca nu e fair sa fie inaintea ta, cauta sa te promovezi tu mult mai bine prin link-uri de calitate

kix_mc3 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th June 2007
    Posturi
    81
    Putere Rep
    35

Implicit

Pentru ca in SEO nu numai keyword density conteaza. Sunt o multime de alti factori.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit

da asta e logic... dar banuiam ca totusi e un factor principal.... ibl am vreo 20.000...o sa verific si cate ibl-uri au ei...bineinteles ei pot sa aiba 10.000 daca au o valoare mai buna ca a mea..logic ca sunt inaintea mea
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    337
    Putere Rep
    39

Implicit

Cand ai calculat KW density ai luat in calcul si factori precum page title & meta description? Sau doar pentru textele de pe pagina?

Poate ca acele site-uri concurente au cuvintele cheie in titlu/descriere, in h1, in ALT-urile imaginilor, in anchor textele linkurilor interne si in IBL-uri... Poate au vechime mai mare, TrustRank mai bun sau mai multe linkuri.

Nu te mai baza pe KW density, care poate parea spammy, incearca sa-i "povestesti" lui Google despre ce anume este pagina ta, iar asta se face prin page title, meta description si cele enumerate mai sus.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Cathubodua Vezi Post
    Cand ai calculat KW density ai luat in calcul si factori precum page title & meta description? Sau doar pentru textele de pe pagina?

Poate ca acele site-uri concurente au cuvintele cheie in titlu/descriere, in h1, in ALT-urile imaginilor, in anchor textele linkurilor interne si in IBL-uri... Poate au vechime mai mare, TrustRank mai bun sau mai multe linkuri.

Nu te mai baza pe KW density, care poate parea spammy, incearca sa-i "povestesti" lui Google despre ce anume este pagina ta, iar asta se face prin page title, meta description si cele enumerate mai sus.
    daca te uiti am atasat o imagine... un print screen..si-ai sa vezi ca acolo este luat in calcul si page title si meta description

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    337
    Putere Rep
    39

Implicit

OK, daca nu au optimizare onpage, cel mai probabil se bazeaza pe offpage, adica pe linkuri. Poti verifica IBL-urile cu Yahoo Site Explorer sau cu BacklinkWatch, eu asta folosesc. Ultimul arata si anchor textele folosite. Cheers!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebare intrebatoare
    De silcamataru în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th March 2010, 20:24
  2. intrebare intrebatoare
    De tiptil în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th October 2009, 21:46
  3. intrebare....
    De giox2 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th March 2008, 09:13
  4. Am si eu o intrebare...
    De maxxone în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Ultimul Post: 27th August 2007, 19:29
  5. Intrebare Intrebatoare
    De zaducu în forumul Google
    Ultimul Post: 13th April 2006, 19:35

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •