Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Cum pot face reverse seo ?

andreicristian este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st May 2021
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit Cum pot face reverse seo ?

Salut , sunt incepator ... aveti idee despre "reverse seo" si cum se poate face ?

Cum sa repari reputatia unui site/brand/persoane ?

Eu din ce am inteles si ce am citit: stiri/articole/advertoriale pozitive pe cuvantul cheie pe care vrei sa il faci dar ... as prefera sa mai vad niste pareri de la colegi.

tibanu1987 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    8
    Data înscrierii
    21st January 2021
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    29
    Putere Rep
    8

Implicit

Daca este vorba de brand e foarte greu, in schimb la o persoana e mai usor. Am avut in trecut un client foarte puternic pe piata unde activa si a agresat-o fizic pe sotia sa la hotel. Au aparut stiri peste tot si i s-a cam stricat imaginea. Cand scriai numele lui apareau stirile despre isprava respectiva. Pentru a umple primele rezultate din Google, i-am facut un landing page in care am targetat numele lui, profile de social media, cateva articole in care apareau informatii despre societatea sa, despre activitati + o serie de guest post-uri cu recomandari catre firma respectiv numele sau. In mai putin de 2 luni articolul in care era defaimat nu se mai gasea pe prima pagina din Google.

CalinB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    438
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de tibanu1987 Vezi Post
    Daca este vorba de brand e foarte greu, in schimb la o persoana e mai usor. Am avut in trecut un client foarte puternic pe piata unde activa si a agresat-o fizic pe sotia sa la hotel. Au aparut stiri peste tot si i s-a cam stricat imaginea. Cand scriai numele lui apareau stirile despre isprava respectiva. Pentru a umple primele rezultate din Google, i-am facut un landing page in care am targetat numele lui, profile de social media, cateva articole in care apareau informatii despre societatea sa, despre activitati + o serie de guest post-uri cu recomandari catre firma respectiv numele sau. In mai putin de 2 luni articolul in care era defaimat nu se mai gasea pe prima pagina din Google.
    Pai ai facut 9 landing page uri sau cum? sau rankai cu landing page ul ala pe 9 pozitii? sau 10 cate are google ul pe prima pagina

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de tibanu1987 Vezi Post

Pentru nume de persoane cel mai simplu era sa ceri inlaturarea din Google a rezultatelor (DMCA removal request).
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Voi ce ati face ?
    De Twigg în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 19th December 2013, 10:56
  2. TinEye - Reverse Image Search
    De tudorc11 în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 15th June 2013, 16:34
  3. Geolocation / ISP reverse lookup?
    De emm în forumul Utile
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th February 2012, 23:17
  4. Reverse IP Lookup
    De Lucian00 în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2010, 10:32
  5. cum se face ca ...
    De Mihai Gianu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 6th September 2007, 03:35

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •