Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Rog pareri pentru realizarea unui nou site nume si resedinta de judet

matrimo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    44
    Posturi
    142
    Putere Rep
    26

Lightbulb Rog pareri pentru realizarea unui nou site nume si resedinta de judet

Salutare tuturor,

Detin un nume de domeniu (inregistrat inainte de 2001) care reprezinta exact numele unui județ si al unui oras resedinta de judet, în forma fara diacritice.

Domeniile cu diacritice sunt rezervate administratiei locale, iar referitor la acest nume de judet, domeniul cu diacritice nu este online. Foarte putine nume de domenii cu diacritice care fac trimitere la o localitatea din Romania sunt online.

As vrea sa instalez un Wordpress, sa cumpar un template premium...

Insa imi lipseste un pic inspiratia cu privire la continutul potrivit care ar trebui sa aduca macar un profit care macar sa sustina cheltuielile de intretinere ale siteului eventual, plata unor colaboratori pentru partea de conținut.

De aceea părerile si experienta voastra m-ar ajuta foarte mult. Cum considerati ca ar trebui gandit acest proiect local si ce rubrici ati adauga voi in meniul principal ? Ce culori principale ati folosi pentru template ?

Offtopic - am vazut unele site-uri locale abandonate, care au fost finanțate de Regio pentru promovarea turismului local. Din pacare dupa 1-2 ani nu s-a mai publicat nimic pe ele.

Multumesc pentru parerile voastre.

gabetu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    10th April 2011
    Locaţie
    Piatra Neamt
    Posturi
    186
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pentru un domeniu de genul localitatejudet.ro nu prea poti face decat un portal local cu urmatoarele sectiuni:
    - anunturi
    - locatii (hoteluri, pensiuni, restaurante, magazine, etc.)
    - recenzii locatii
    - stiri
    - advertoriale pentru firme
    - publicitate pentru firme

Am avut si eu in proiect un astfel de portal insa nu e munca de o singura persoana.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.082
    Putere Rep
    62

Implicit

Pffff .. sky is the limit, dar cum zice si colegul de mai sus, nu e munca pentru un singur om.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    41

Implicit

Eu as face altceva: un aggregator RSS cu care as afisa stirile preluate de pe alte siteuri cu aceasi tematica + din unele mari siteuri de stiri care ofera posibilitatea sa preiei si feedul pentru search, de exemplu https://www.unica.ro/feed/?s=cluj - alt exemplu nu mi-a venit in minte, nu toate stirile sunt relevante dar vei selecta tu siteurile din care preiei.

Script, eu iti recomand: https://codecanyon.net/item/inbefore...oader/24809255 pe care il folosesc si eu pentru alte limbi, nu romana. Nu exceleaza dar iti faci treaba cu el. Thema se poate customiza usor fiind in bootstrap 4. Ca modificari, eu i-am facut sa afiseze tot titlul stirii, nu doar o parte din acesta fiind urmat de '...', dar e posibil sa iti fie mai bine cu titlurile trunchiate.

Vei avea avantajul ca poate in timp vei avea vizite directe, oamenii fiind satui de reclamele siteurilor de tip cancan. Multi citesc stirile fugitiv, iar in cazul in care chiar ii intereseaza ceva in mod special acceseaza site-ul respectiv. Un alt avantaj este faptul ca vei avea mereu flux nou de continut, chiar daca este preluat. Daca nu exagerezi cu reclamele totul o sa fie ok, eu exagerez

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th May 2013, 17:19
  2. cine ma poate ajuta cu realizarea unui site in joomla pentru comuna mea?
    De westzone în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th May 2013, 14:18
  3. Caut freelancer(eventual firma) pentru realizarea unui miniportal
    De Robert în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th January 2009, 17:26
  4. Caut persoana pentru realizarea unui newsletter
    De coriolan în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th October 2008, 01:26
  5. realizarea unui site gen dota-league.com
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th May 2008, 23:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •