Ce ziceți e țeapă firma asta https://getbacklinks.net/backlink-building-packages/?
Pentru ca nu afișează adresa
Nu ma refer la calitatea serviciilor
Ce ziceți e țeapă firma asta https://getbacklinks.net/backlink-building-packages/?
Pentru ca nu afișează adresa
Nu ma refer la calitatea serviciilor
puteau fi verificati la acea adresa si daca nu ar fi reala nu as plati
500 bl la 20$ in 10 zile pare un deal bun. Daca vrei sa distrugi concurenta ....500 Backlinks For Small Websites – BLOG
$40.00 $19.99
One Time Cost
SEO For 3 Keywords & 1 URL
Mixed From Articles, Comments, Forum Profiles, Bookmarks, Trackbacks ETC
Delivery Full Report Within 10 Business Days
Free Unique Content For Keywords
Free Ping Backlinks to Your website for 30 days
100% SAFE BackLinks Source
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Eu cred ca s ofertele alea de pe fiverr la pret dublu/triplu. Tu cand dai comanda... ala comanda de pe fiverr pachetul cu 5$ si gata.
Nu are nici o relevanta daca au adresa pe site si daca chiar exista firma aia. Ei doar iti vand un pachet de link-uri, ce rezultate ai cu el... e strict problema ta.
.
oricum specifica ca nu toate sunt dofollow vroiam sa testez cu cat ar creste autoritatea si cred ca daca ai site sanatos nu te-ar trage in jos
poti doar sa crezi... daca nu testezi degeaba. Eu am toate programele cu care se fac link-uri de genul asta.. backlink-urile de genul asta mai sunt bune doar sa le folosesti pentru alte backlink-uri. Dar daca nu stii sa le indexezi... le cumperi degeaba... fara sa le faci nimic daca ti se indexeaza 10% din ce ai cumpara.. ar fi bine.
.
Scrie clar unde sunt facute: Comments, Forum Profiles, Bookmarks, ce este asa de dificil?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
MediashopTV, o companie multinationala cu sediul in Austria, cu vanzari in toata Europa si reclame la TV (de zeci de milioane de euro) ofera pe pagina sa o adresa din Ungaria. La acea adresa se afla un parc auto care nu are nici o legatura cu firma in cauza. Firma in cauza are sediul real in Austria cu cladiri intregi de birouri si 150 milioane euro vanzari anuale. Este teapa?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)