Vreau sa public audit seo live. Adică cine accesează pagina site-ului advertiseri sa vadă la mine pe pagina auditul site-ului live adică la acel moment nu salvat anterior. Oare cum pot face asta în wp?
Vreau sa public audit seo live. Adică cine accesează pagina site-ului advertiseri sa vadă la mine pe pagina auditul site-ului live adică la acel moment nu salvat anterior. Oare cum pot face asta în wp?
iar incerci sa reinventezi roata, doar ca vrei sa-i zici romb in loc de cerc si nici nu sti cum se conduce.
auditul carui site? al tau, al lui?
Daca e al lui... vrei sa faci ceva gen MOZ, sau pagespeed de la Google, doar ca mai prost?
Daca e al tau, exista deja extensii pentru asta.
O simpla cautare pe google probabil ca iti returna ce vrei sa afli. Dar te dor degetele sa tastezi ... sau nu sti engleza? Ia mura-n gura tantalaule <-- Da click acolo
Lasa-te de ce incerci sa faci aici. nu esti bun si nici nu o sa fi bun. dupa atatia ani nu ai ajuns sa fi nici macar mediocru si e trist. Stai in parcare la Vivo si Iulius si vaneaza carucioare de cumparaturi. Eu zic ca scoti 100 de lei in cateva ore
Eu îs mai vechi paici și am reușit sa citesc regulile forumului.
Mda, doar atata poti? No... bv mai citeste-l inca 1 data, sau de 2 ori, sau de 100 de ori. Tot prost ramai.
Ia un pont seo la rahatul ala de blog din semnatura: lasa-l sa moara, impreuna cu ambitiile tale de SEOist.
"da-mi un pont seo la blogu asta de fotograf contra cost" --- cuvintele tale... da-mi un pont contra cost. Te costa 100 euro pontul de mai sus.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)