Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Sfaturi pentru începători

Bela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    23rd May 2015
    Posturi
    198
    Putere Rep
    21

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Cat costa un site?
    Stiu de la incput ca multi nu vor fi de acord cu calculele mele, dar este doar punctul meu de vedere, tu analizeaza-ti si vezi daca am fost macar pe aproape in calculele mele.
    ...
    Contentul este discutabil... faptul ca sunt 1000 de articole (chiar si la $1/articolul) pe care nu le citeste nimeni (time on page inexistent) sau nu rankeaza nici macar pe un long/medium-tail nu intereseaza pe nimeni... nu e un punct de negociere forte.

Ai uitat de trafic... de fapt nu ai pus foarte mult accent pe el

Pentru ca numai asta ma intreaba "potentialii" si nici macar nu am site-ul la vanzare dar continui conversatia cu sa vad cam ce urmareste un cumparator.
    In general ii intereseaza sursa traficului, tarile care acceseaza etc... cer acces la GA.
    Ca nu le-o fi greu sa verifice restul in semrush sau ahrefs sau moz,

Am observat ca cei care intreaba de venituri deobicei "ofera" mai putin.

Si cand le spun cat vreau se lasa tacerea

De ce? Pentru ca se asteapta sa fiu in foame... fiind un .com gazduit in ro... (poate il mut cand vreau sa il vand)

La un moment dat un "agent", ca asa s-a recomandat, m-a intrebat cum justific pretul cerut.
    L-am rugat sa-si intrebe clientul ce eforturi SEO trebuie sa faca sa aduca un site de la zero la nivelul celui pe si-l doreste si cam cat il costa lunar publicitatea GoogleAds pentru cuvintele pe care rankeaza site-ul meu.

Raspuns: "I'll get back to you..."
    Ultima modificare făcută de Bela; 24th September 2019 la 06:43.
    Busy

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Bela Vezi Post
    Contentul este discutabil... faptul ca sunt 1000 de articole (chiar si la $1/articolul) pe care nu le citeste nimeni (time on page inexistent) sau nu rankeaza nici macar pe un long/medium-tail nu intereseaza pe nimeni... nu e un punct de negociere forte.

Ai uitat de trafic... de fapt nu ai pus foarte mult accent pe el
    Totul e discutabil, am zis ca site-ul fiind online vezi calitatea articolelor si la ce ajuta ele site-ul [ SEO onPage ], am zis ca trebuie tinut cont de content, ca te costa sa-l faci, cel putin asta e ideea mea: dau pe site cam cat ar costa sa-l aduc unde este[ aici fiecare cu priceperea sa ] castigand de fapt timp.

Stiu si eu ce intreaba potentialii clienti, stiu cum mereu o baga pe aia cu "daca scad veniturile" dar niciodata pe aia cu crescutul - graficele arata mereu crestere venituri, atunci de ce sa pui raul in fata, ca asa e si incazul in care faci tu site-ul, investesti 5 ani in el, bani garla si hopa, a cazut venitul, ce faci? Ceri banii lu guagal?

Site-urile s e pot vinde din n'spe motive, doar unul e cu foamea, mai e cu investirea in noi nise, retragerea "la pensie" etc. De aia si vand rar, ca imi apreciez munca si prefer sa iau eu banii an de an si luna de luna - imi aduc aminte de vremurile cand ma duceam cu cecul de la western odata la 3 luni sa incasez aia 72 de dolari Eu zic ca un site ce aduce venituri ce se pot incasa lunar este greu de facut si nu merita vandut la pret de nimic.

Legat de trafic: avand in vedere CTR-ul eu zic ca ai ceva trafic daca vorbesti de sute de euro pe luna, de aia nu l-am mai amintit, plus ca e greu de controlat cat este de "real". Daca aduce venituri AdSense, este exact ala de-l WMT + Analytics.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

laur7 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    14
    Data înscrierii
    3rd January 2019
    Vârstă
    48
    Posturi
    40
    Putere Rep
    14

Implicit

Eu am luat cateva domenii EMD nu in ideea ca ajuta la rankare ci ptc sunt usor memorabile in primul rand, cu toate avantajele ce decurg de-acolo, insa nu am idee daca dpdv SEO mai ajuta cu ceva si daca da, in ce masura? Nu am idee cat mai conteaza numarul cautarilor lunare.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfaturi incepatori
    De Rapsodia în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 16th November 2014, 10:28
  2. Tutorial pentru incepatori SQL
    De Ionut D în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 19th September 2013, 15:51
  3. Dctionar SEO pentru incepatori
    De Victoras în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 1