17th December 2018, 01:59
2 out of 2 members found this post helpful.
Din cate inteleg, prietenul tau este agent imobiliar.
(sunt cam in aceeasi situatie)
Sansele detronarii unor giganti ca olx imobiliare/ro etc pe cuvintele de nisa exista... sunt minime.
(nici nu aveam un buget pt asa ceva)
Am ajuns la concluzia ca cea mai buna strategie este axarea pe expresii "very" long tail - insa nu stiu ce conversii vor exista si daca se merita munca de blogging.
Si da, site-ul e conceput sa fie pe cartea de vizita, sau sa se poata transmite un link prin SMS... acelea sunt cele mai bune lead-uri.
Amicul meu a facut cele mai multe vanzari/inchirieri prin referali directi - ma intreb daca prietenul tau este in aceeasi situatie.
Busy
17th December 2018, 15:16
1 out of 1 members found this post helpful.
Pe cautari locale, gen imobiliare + oras etc, ii poti depasi, nu foarte greu, cu un site local, nume domeniu exact match.
E important sa reusesti sa aduci back link-uri de la alte site-uri locale, institutii etc
30th December 2018, 14:37
1 out of 1 members found this post helpful.
Daca vrei sa faci un site serios, un µauthority siteµ cum se spune, intr-adevar, nu trebuie sa fie un EMD. Ideal ar fi sa te gandesti la un nume care sa devina brand. Apoi, cum a spus si un coleg mai sus, incepe usor cu promovare pe retelele sociale. A, si inainte de asta, ar fi ok sa angajezi si un content writer pentru sectiunea de blog a site-ului, unde poti posta diverse despre domeniul tau de activitate. Ai putea la inceput, dupa ce iti aranjezi site-ul si ai si niste articole scrise sa faci un giveaway cu o piesa de mobilier pe post de premiu. Astfel, exista sanse sa prinzi niste share-uri, like-uri.