Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Optimizare site imobiliare

postasul666 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th February 2018
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit Optimizare site imobiliare

Salutare! Deschid un nou thread, posibil sa se mai fi discutat insa doresc ca aici sa parcurg, cu ajutorul vostru, pasii optimizarii unui site de imobiliare.
    Despre ce este vorba. Fac pentru un prieten un site de imobiliare. Acum are un site insa nu este optimizat pentru mobil si doreste sa schimbe si thema. Asa ca a decis sa facem unul de la zero.
    Am facut cateva cautari pe google dupa cateva fraze cheie si am vazut ca prima pagina si a doua sunt ocupate de olx, imobiliare .ro, lajumate, etc. Niciun site de agentie din acel oras, judet.
    Sunt sanse ca sa fie depasiti acesti colosi in ale imobiliarelor? Nu zic ca eu as putea pentru ca sunt novice, insa... sunt sanse?
    Sau va ramane doar cu un site a carui adresa web o va folosi doar pe cartea de vizita, ca asa da bine?
    Daca sunt sanse, o sa incerc, cu ajutorul si bunavointa vostra sa incerc pasii optimizarii. Stiu, e greu, dar, pana ma plictisesc...
    In functie de raspunsul vostru voi decide ce o sa fac pe parcurs.

Bela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    23rd May 2015
    Posturi
    198
    Putere Rep
    21

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Din cate inteleg, prietenul tau este agent imobiliar.
    (sunt cam in aceeasi situatie)

Sansele detronarii unor giganti ca olx imobiliare/ro etc pe cuvintele de nisa exista... sunt minime. (nici nu aveam un buget pt asa ceva)

Am ajuns la concluzia ca cea mai buna strategie este axarea pe expresii "very" long tail - insa nu stiu ce conversii vor exista si daca se merita munca de blogging.

Si da, site-ul e conceput sa fie pe cartea de vizita, sau sa se poata transmite un link prin SMS... acelea sunt cele mai bune lead-uri.
    Amicul meu a facut cele mai multe vanzari/inchirieri prin referali directi - ma intreb daca prietenul tau este in aceeasi situatie.
    Busy

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pe cautari locale, gen imobiliare + oras etc, ii poti depasi, nu foarte greu, cu un site local, nume domeniu exact match.
    E important sa reusesti sa aduci back link-uri de la alte site-uri locale, institutii etc

postasul666 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th February 2018
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

E greu sa gasesti liber un nume de domeniu exact match. Dupa ce va fi gata sper sa se reuseasca si faza cu link-uri din site-uri locale, institutii.
    Ce rugaminte am la voi... E cineva dispus sa verifice un pic cu ceva tools si sa imi zica si mie cam cum se prezinta? Ii pot oferi adresa in privat. Momentan site-ul se afla pe un alt domeniu, intr-un folder. Ca design nu e wow, inca mai este de lucru dar...
    Sau spuneti-mi cu ce instrument gratuit sa fac o verificare?

BlackSEO este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    14
    Data înscrierii
    18th September 2018
    Posturi
    246
    Putere Rep
    14

Implicit

Citat Postat în original de postasul666 Vezi Post
    E greu sa gasesti liber un nume de domeniu exact match. Dupa ce va fi gata sper sa se reuseasca si faza cu link-uri din site-uri locale, institutii.
    Ce rugaminte am la voi... E cineva dispus sa verifice un pic cu ceva tools si sa imi zica si mie cam cum se prezinta? Ii pot oferi adresa in privat. Momentan site-ul se afla pe un alt domeniu, intr-un folder. Ca design nu e wow, inca mai este de lucru dar...
    Sau spuneti-mi cu ce instrument gratuit sa fac o verificare?
    Nu ai nevoie de nici un domeniu exact match... nu te ajuta aproape cu nimic. Ai nevoie de un site cat mai curat... si cat mai rapid atat pe mobile cat si pe pc. Verifica cu page speed insights de la google... unde iti arata si ce modificari sa aduci.. sau mai usor sa ai o tema care deja are un scor ok.

Seo offsite e cel mai important... trebuie sa o iei treptat si sa ai link-uri constant catre site din sociale, bloguri, forumuri, siteuri de intrebari, siteuri de stiri etc... cat mai divers poti sa cauti pe google articole despre imobiliare pe siteuri vechi si bune (adica cu ceva vizite, da-pa cat mai mare) si sa contactezi adminul si sa ii ceri sa face update la articol cu ceva continut nou iar la final sa iti puna si link-ul tau (e mai bun decat un articol nou).

Raneni este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    8th August 2017
    Posturi
    33
    Putere Rep
    16

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca vrei sa faci un site serios, un µauthority siteµ cum se spune, intr-adevar, nu trebuie sa fie un EMD. Ideal ar fi sa te gandesti la un nume care sa devina brand. Apoi, cum a spus si un coleg mai sus, incepe usor cu promovare pe retelele sociale. A, si inainte de asta, ar fi ok sa angajezi si un content writer pentru sectiunea de blog a site-ului, unde poti posta diverse despre domeniul tau de activitate. Ai putea la inceput, dupa ce iti aranjezi site-ul si ai si niste articole scrise sa faci un giveaway cu o piesa de mobilier pe post de premiu. Astfel, exista sanse sa prinzi niste share-uri, like-uri.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th December 2013, 10:19
  2. Site imobiliare
    De hyp3rion în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th January 2009, 11:43
  3. LE site-uri imobiliare
    De wikiteam în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 31st March 2008, 17:24
  4. Imobiliare.org de vanzare+ 25 situri imobiliare, financiare