Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Informatii colet Fan Courier

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.683
    Putere Rep
    28

Implicit Informatii colet Fan Courier

Aveti idee daca poti suna la Fan Courier ca sa afli cand iti va ajunge comanda? Ar trebui sa o primesc azi sau maine, teoretic, doar ca eu o sa fiu la adresa azi si maine pana la 10: 30 maxim... apoi plec la Bucuresti... Astia de la eMag macar au scris cand sa astept comanda, la Altex doar link catre AWB tracking... Expeditia a fost preluata de catre FAN Courier in data 15.10.2018 00:14 la ambele comenzi ...

De fapt la Altex nu e nimic, am incurcat eu, doar la eMAg.
    Ultima modificare făcută de Rapsodia; 15th October 2018 la 10:22.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.516
    Putere Rep
    48

Implicit

Daca tin eu bine minte (nu am mai primit de ceva vreme ceva prin Fan C.) primesti in ziua livrarii (de obcei dimineata) de la ei un SMS cu numarul de telefon al angajatului care va face livrarea si il poti suna pe el ca sa il interceptezi pe traseu.
    Nu garantez ca e asa, as putea sa confund, dar poate vreun coleg sa confirme sau sa infirme daca ma insel sau nu.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.683
    Putere Rep
    28

Implicit

Da, dupa 32 de minute pe asteptare am reusit sa iau legatura cu Altex. Comanda sambata, livrare miercuri dupa ora 10 .. azi inca nu erau facturate produsele, maine nicio sansa... deci revenire la domiciliu marti seara, miercuri asteptare, joi plecare din tara... dar na... produse disponibil doar online, 600 RON mai ieftin.

@ Marius Cristian mersi. eMagul vad ca se misca mai repede... data viitoare iau de la ei tot, chiar daca asta ar fi insemnat 200 RON in plus la laptop si 100 la Windows.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.516
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Da, dupa 32 de minute pe asteptare am reusit sa iau legatura cu Altex. Comanda sambata, livrare miercuri dupa ora 10 .. azi inca nu erau facturate produsele, maine nicio sansa... deci revenire la domiciliu marti seara, miercuri asteptare, joi plecare din tara... dar na... produse disponibil doar online, 600 RON mai ieftin.

@ Marius Cristian mersi. eMagul vad ca se misca mai repede... data viitoare iau de la ei tot, chiar daca asta ar fi insemnat 200 RON in plus la laptop si 100 la Windows.
    Cred ca la Altex puteai face comanda online cu livrare intr-un magazin din Bucuresti. Eu prefer sa fac cumpar din magazin decat sa astept dupa un curier.

Depinde si ce ai comandat, daca erau produse mai rare care nu sunt in depozit cred ca trebuie sa le aduca din magazinele unde sunt si apoi sa le trimita catre tine, la emag nu au probleme cu imprastierea marfii prin zeci de magazinele din tara.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 15th October 2018 la 12:18.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.683
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Cred ca la Altex puteai face comanda online cu livrare intr-un magazin din Bucuresti. Eu prefer sa fac cumpar din magazin decat sa astept dupa un curier.

D
    La Bucuresti vin doar la dentist la Campina era OK, dar cum nu stau in tara... greu... mai aproape era Husi sau Iasi, dar Altex nu suna pe international, nu folosesc WhatApp, ... aiureala. 2 laptopuri de 6 K RON nu ma riscam...

eMag deja a livrat..

Nu mai zic ca la Altex am gresit si nu eram in cont, asa ca cucu desi telefon, nume, adresa si email coincid... pana mea, ma distrez si eu singurel prin RO... desi vad ca nu reusesc sa dau de niciun forumist sa bem o bere!

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.516
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    La Bucuresti vin doar la dentist la Campina era OK, dar cum nu stau in tara... greu... mai aproape era Husi sau Iasi, dar Altex nu suna pe international, nu folosesc WhatApp, ... aiureala. 2 laptopuri de 6 K RON nu ma riscam...

eMag deja a livrat..

Nu mai zic ca la Altex am gresit si nu eram in cont, asa ca cucu desi telefon, nume, adresa si email coincid... pana mea, ma distrez si eu singurel prin RO... desi vad ca nu reusesc sa dau de niciun forumist sa bem o bere!
    Poti da de mine daca vii in Bucuresti, iti trimisesem un mesaj la adresa de gmail.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.683
    Putere Rep
    28

Implicit

Super fain, eMag a livrat luni la prima ora, Altex deja au 404 la pagina de urmarire comenzi.. desi nu poti urmari la ei de fapt nimic. Ieri dupa 0 ora de ascultat femeia de tabla [ acest apel este important pentru noi.. bla bla... ] am aflat ca ei nu stiu cand ajunge curierul, teoretic - sublinez teoretic, in maxim 3 zile .. de la data cutare..

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.683
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

SI o veste buna, marti m-am intalnit cu Marius si cu George, a fost fain ... poate ca ar trebui sa facem [ faceti ca eu cam departisor ] intalniri mai dese!

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.683
    Putere Rep
    28

Implicit

Poate schimba titlul un moderator - ca de fapt curierul celor de la Altex este intern - azi la al treilea telefon - a treia zi de la confirmarea comenzii, imi zic ca nu stiu unde e comanda, e la curier [ care repet e intern, Altex ], iar aia nu raspund la solicitarile interne. Asa ca ma gandesc ca poate intarzierile la livrare a coletelor de la Altex, ar trebui sa se poata sesiza la ANPC. Absurd sa nu stie nici ei intern ce e cu comanda ta, iar din spusele lor, daca nu ai primit SMS ca se va livra, nu se livreaza! Pam pam,... deci au trecut cele trei zile de la confirmare, livrarile sunt pana la ora 17, mai este o ora jumate si niciun SMS .. asa stai trei zile in casa asteptand marfa! Dau oar ede 2 ori diferenta daca cumperi de la eMag?

Pancu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    393
    Putere Rep
    28

Implicit

Cam rau s-a obisnuit lumea cu livrare "gratis" in 24-48 ore.
    Ar trebui sa luati o gura de aer proaspat si sa vedeti cat costa in realitate o livrare in timpul asta.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Expediere colet SUA
    De danielb în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 28th July 2017, 20:03
  2. Emag cumpara Sameday Courier
    De I. Laurentiu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 31st May 2017, 13:36
  3. Extensii ecommerce Fan Courier
    De stanccone în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th June 2013, 12:22
  4. Informatii.NET
    De iSKY în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 14th March 2012, 10:03
  5. probleme cu Fan Courier si comertul online
    De dcosmin83 în forumul Comert electronic, e-Commerce