Cum fac sa nu mai imi indexeze linkurile de mai jos ?! cele cu admin in principiu
1.png
Cum fac sa nu mai imi indexeze linkurile de mai jos ?! cele cu admin in principiu
1.png
Ai incercat astra? => https://wordpress.org/plugins/pc-hide-pages/
It will also add a meta tag to your hidden pages telling the search engines not to index or archive them.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Nu e wordpress..daca te uitati atent eu am /admin ...la wordpress are /wp-admin si din cate stiu nu indexeaza paginile importante
Cel mai simplu, le poti opri de la indexare din robots.txt. Daca folosesti yoast, are si acela o optiune prin care poti, individulal, sa opresti de la indexare anumite pagini/ articole.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Cel mai simplu, le poti opri de la indexare din robots.txt. Daca folosesti yoast, are si acela o optiune prin care poti, individulal, sa opresti de la indexare anumite pagini/ articole. Toodata, poti seta sa nu indexeze paginile de profil si multe altele.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
pui asta in robots.txt
Disallow: /user/*
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Adauga linia asta:
Disallow: /author
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
AH, my bad. Nu m-am uitat cu atentie la poza.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)