Salut!
Depinde și de nișa pe care o alegi. Eu vad un potențial acum cu cupoanele de vacanta care se acordă pentru bugetari. Poți să cauți pachete care sa se incadreze in valoarea unui cupon și să le promovezi ca afiliat.
Salut!
Depinde și de nișa pe care o alegi. Eu vad un potențial acum cu cupoanele de vacanta care se acordă pentru bugetari. Poți să cauți pachete care sa se incadreze in valoarea unui cupon și să le promovezi ca afiliat.
Dacă aș oferi servicii turistice as fi făcut până acum pachete care sa coste exact cat un tichet de vacanta. Se pare că piața potentiala e de vreun 1 milion persoane/an, care beneficiază de aceste tichete...
O alternativă ar fi să găsești cazare și masă până în suma maxima a tichetului de vacanța pe site-uri care oferă comision pentru afiliați.
Nu știu dacă ar merge, dar cred că prin alte economii așa funcționează: când sunt niste bani de cheltuit, vor fi companii care sa ofere ceva de cumpărat.
Trimis de pe al meu FRD-L09 folosind Tapatalk
Dar nu oferi si nici nu cunosti piata si problemele ei. Omul a cerut sfaturi practice.
Am spus intr-un post anterior de fenomenul de dezintermediere. Ala de la care astepti tu comision de afiliat il trage in piept si pe booking si ar fi in stare s-o faca si cu ma-sa si cu tat-su.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)