Salutari,
M-ar interesa si pe mine ceva recomandari de cursuri AdWords din partea celor care au urmat un astfel de curs. Am vazut ca exista cateva oferte insa m-ar interesa sa primesc pareri reale.
Multumesc!
Salutari,
M-ar interesa si pe mine ceva recomandari de cursuri AdWords din partea celor care au urmat un astfel de curs. Am vazut ca exista cateva oferte insa m-ar interesa sa primesc pareri reale.
Multumesc!
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
https://okinstitute.ro/curs-google-adwords/ facut de prietena mea (adica a participat, nu l-a organizat)
ps: ai 20% daca mentionezi ca ai venit de la ecomjobs.ro
Mersi frumos.
Ce am uitat eu sa mentionez, atunci cand veniti cu o recomandare, va rog sa spuneti si de ce ati ales aceasta ofera si nu alta. Ce v-a facut sa alegeti cursul respectiv si nu unul concurent?
De ce nu faci cursul direct de la Google Adwords?
https://support.google.com/partners/answer/3154326
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Este un subiect interesant, Edy, ai mai primit ceva recomandari, sau macar ai cercetat si gasit ceva atractiv?
Salutari!
Nu am mai raspuns pentru ca am fost ocupat. Multumesc frumos pentru mesaje.
@Tudor, nu stiu nimic despre acest curs, ma voi interesa, insa tind sa cred ca nu este ceea ce caut. Nu caut un curs online ci ceva gen scoala.
@redu, voi mai cauta. Momentan astept pareri de la cei care au urmat un astfel de curs.
@Bela nu este ceea ce caut. Eu doresc o scoala reala unde oamenii merg, se intalnesc, primesc lectii de la un profesor. Online gasesc oricum o gramada de informatii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)