Salutare. De 24ore am erori pe niste siteuri wp, instalate pe acelasi server. Toate au pagina alba la autentificare. Am incercat resetare folder pluginuri, teme, reparare baza de date, dar nimic.
A mai patit cineva asta?
Multumesc!
Salutare. De 24ore am erori pe niste siteuri wp, instalate pe acelasi server. Toate au pagina alba la autentificare. Am incercat resetare folder pluginuri, teme, reparare baza de date, dar nimic.
A mai patit cineva asta?
Multumesc!
Eu am patit-o de la pluginul de cache. Dar, de cele mai multe ori este o eroare de la host. Ai incercat la suport?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Salut, Robert. Nu toate au plugin de cache. Am dezactivat chiar si toate pluginurile, dar degeaba. Am contactat hostul. Multumesc pentru sfat!
Poti sa incerci sa intri din modul incognito din browser / private browsing.
Verifica versiunea PHP daca e in regula, poate au facut cei de la host un update.
Multumesc pentru sfaturi.
Am rezolvat. Fisierul wp-load.php avea o linie de cod suspect exact inaintea codului principal.
<?php @include'wp-admin/includes/static-template.php';?>
Acesta cauza pagina alba in wp-admin.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)