Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Pareri despre un site scolar

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    297
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Nu stiu daca este chiar asa. Am un site care produce 200 euro adsense si 150 din reclama directa = 50 x3 clienti. parca suna mai fain 350 euro decat 200 ( mai ales ca la cei 3 nu le mai aduc aminte decat pe data de 16 ca a trecut luna. E greu sa iei reclama directa, dar pe masura ce cresti in trafic si audienta + social media, lucrurile se aseaza. Asa ca eu as imbina sursele de venit nu as merge pe exclusiv!
    Eu ma refeream la volum, nu la 3 clienti. Cand incepi sa ai nevoie de oameni care sa tina evidenta facturilor emise si neincasate, sa sune la toti rau-platnicii, sa tina legatura cu firmele de recuperare creante, sa faca dosare pentru executari silite etc, observi ca viata nu mai e atat de roz si numai afacere online nu mai e aia.
    N-am afirmat ca banii din reclama directa n-ar fi buni, am spus doar ca nu prea merita efortul si nervii. Daca esti onliner si marketer bun, in timpul in care ai sta dupa fundul clientilor directi, mai degraba ai dezvolta alt proiect, care sa functioneze si sa scoata bani in mod elegant si fara interactiune umana.
    Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.

SergiuB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th October 2016
    Locaţie
    Tirgu-Mures
    Posturi
    61
    Putere Rep
    18

Implicit

Citat Postat în original de Ovidescu Vezi Post
    Daca esti in primul rand un om de vanzari, merita ce spui tu, in schimb daca esti un "onliner" sadea, care e foarte priceput in a pune pe picioare un website cu trafic, dar nu are chef sa interactioneze cu toti indivizii care "vor si ei clienti", cred ca retelele de publicitate sunt alegerea adecvata.
    Daca e o persoana care nu are chef sa interactioneze cu potentialii clienti, din punctul meu de vedere acea persoana nu are niciun business. Pentru ca o afacere, fie ca e online sau offline, are nevoie de interactiune.

Mutex este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th August 2015
    Locaţie
    Caracal
    Posturi
    102
    Putere Rep
    0

Implicit

Am inteles. Ma intrebam daca sa iau temescolare.ro sau alta extensie, cel putin la mine niciodata nu a contat extensia.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pareri despre un site al meu
    De atomix în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 49
    Ultimul Post: 1st February 2015, 19:11
  2. Pareri despre site-ul meu
    De alen derzis în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 14th December 2014, 05:11
  3. Pareri despre site
    De WeaselMan în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 22