31st March 2017, 13:21
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
haotik
De ce nu incercati voi sa faceti un business care sa aduca valoare, pentru ca daca aduce valoare atunci clientii tai vor fi dispusi sa plateasca pentru ceea ce oferi, deci nu vei mai avea treaba cu adsense sau alte retele de publicitate. Si ca s anu ma certi, o parte din core-ul business-ului meu este publicitatea si totusi nu am cont de AdSense.
Valoare aduc si website-urile cu continut eterogen, web-ul nu poate fi format doar din websites de nisa.
Se pot scoate bani frumosi din "adsense sau alte retele de publicitate", evitand clientii "dispusi sa plateasca pentru ceea ce oferi". Dupa clientii astia alergi mai mult decat merita, mai ales in RO, unde nesimtirea e in floare. Nu e mai elegant sa astepti sfarsitul lunii si sa primesti via e-mail instiintarea cu castigurile, apoi mesaj cu plata efectuata, de la Adsense, Booking, Hotelscombined... etc, decat sa te rogi de cine stie cine sa-ti plateasca facturile? Sigur castigi mai mult in varianta clientilor "dispusi sa plateasca pentru ceea ce oferi", dar timpul pierdut cu ofertare si urmarire costa mai mult decat face contractul.
Daca esti in primul rand un om de vanzari, merita ce spui tu, in schimb daca esti un "onliner" sadea, care e foarte priceput in a pune pe picioare un website cu trafic, dar nu are chef sa interactioneze cu toti indivizii care "vor si ei clienti", cred ca retelele de publicitate sunt alegerea adecvata.
Totul despre IT&C, pe
Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.