Vreau sa cumpar un domeniu care sta foarte bine la cautari ...ma intereseaza daca il iau spre exemplu in loc de retete-culinare il iau retete--culinare ? Influenteaza negativ foarte mult ?
Vreau sa cumpar un domeniu care sta foarte bine la cautari ...ma intereseaza daca il iau spre exemplu in loc de retete-culinare il iau retete--culinare ? Influenteaza negativ foarte mult ?
Nu prea stiu care-i treaba cu doua cratime, dar n-arata prea bine. Mai bine alegi un nume frumos, brandabil, iar daca o sa-i bagi continut de calitate + backlink-uri, poti ranka... "usor".
Privind prin ochii lui Google, nu cred sa fie mare diferenta, totusi nu am incercat pentru a putea spune clar "da" sau "nu".
Insa pot spune din punctul meu de vedere, ca si utilizator:
Eu nu as intra pe un site care are doua cratime, domeniul mi-ar da de inteles ca site-ul nu e capabil sa vina cu nimic original, in consecinta nu m-ar ajuta cu nimic.
Mai degraba as intra pe un domeniu ReteteInedite.ro decat pe retete--culinare.ro.
Si daca ai reusi sa-l urci in top 5, nu va sta acolo prea mult timp pentru ca o buna parte din utilizatori vor gandi ca mine, iar daca Google observa ca un site e "ocolit" de utilizatori, atunci il declaseaza.
Daca vrei un site de genul "hit and run" cu care sa stai sus 1-2 luni, atunci ai o mica sansa, insa daca vrei un site in care sa investesti timp si bani, atunci alege un domeniu brandabil, fara cratima.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Daca "retete culinare" nu e luat doar ca exemplu, iti spun ca se gasesc variante mult mai bine decat asta, chiar eu am notat un domeniu bun pe nisa asta pe care vreau sa-l cumpar dar am tot amanat ca stiu ca iar le cumpar si nu am timp sa ma ocup de el.
Am testat eu acum cativa ani ceva similar cu retete--culinare.ro si n-a mers.
Desi era EMD si desi era pe vremea cand EMD-urile rupeau, totusi acest site al meu nu a rankat deloc bine.
Asadar, un Big No-No in ceea ce priveste folosirea "--"" intr-un nume de domeniu.
Asadar.. acum stii![]()
Am avut un site de review-uri pe hosting in limba engleza, 2 cratime, din punctul meu de vedere google nu face diferente insa aveam clickthrough sub orice critica inclusiv pe pozitiile 3-10 la ce keywords ma listam bine. Cred ca pare shady pentru vizitatori. Parere strict personala. Pe vremea aia keywords in nume dadeau mare putere domeniului, in ziua de astazi insa, mai bine mergi pe un nume usor de retinut, fara keywords.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)