Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Pagini din site care dispar si reapar in Google

Afișare hibrid

CipriaN este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th July 2016
    Vârstă
    42
    Posturi
    69
    Putere Rep
    18

Implicit Pagini din site care dispar si reapar in Google

Salutare,

Am 2 pagini intr-un site care dispar si reapar in Google. De fapt mai mult nu le vad, o zi da si vreo 10 nu, ceva de genul asta.

-paginile sunt dintr-un site de pe com

-sunt vreo 4 luni de cand dispar si reapar

-cand caut site:domain.com apar ca sunt indexate

-ambele rankeaza in pagina 2, atunci cand reapar. Kw-urile sunt competitive, au urcat oarecum brusc in pagina 2, dupa ce timp de vreo 4 ani nu au rankat deloc in primele 10 pagini. Nu au urcat datorita link-urilor ci dupa ce siteul a urcat pe alte kw-uri/alte pagini au primit link-uri - probabil pt ca a crescut autoritatea site-ului.

-paginile sunt importante in site, in structura siteului primesc linkuri de la toate celelalte pagini din site, de cand e siteul.

-nu am adus linkuri deloc spre ele.

Am incercat sa fac mici modificari pe la pagini, sa le mai actualizez, poate poate reusesc sa le stabilizez asa, dar niciun efect.

Am mai avut/vazut pagini care sa dispara si sa reapara dar pana acum m-am gandit ca fluctuatiile astea au legatura cu linkurile, in cazul asta insa e exclus.

Eu sper ca Google se gandeste sa le urce in pagina 1, ca de asta nu le lasa sa apara in pagina 2

Vreo parere?

Multumesc.

rehash este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th January 2017
    Locaţie
    Hamburg
    Posturi
    40
    Putere Rep
    18

Implicit

Poate ca le considera duplicate? Sunt si alte pagini in site sau pe alte site-uri cu acelasi continut?

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th July 2016
    Vârstă
    42
    Posturi
    69
    Putere Rep
    18

Implicit

Nu, au continut original, sunt categorii principale in site, nicio legatura intre ele.

Eu ma gandesc la 2 variante.

1. Sa mai astept - dar cat? pentru ca sunt deja cateva luni de cand paginile dispar si reapar

2. Sa incerc sa aduc cate un link puternic spre ele? - dar experienta m-a invatat ca un link puternic pt mine nu e neaparat unul si pt Google (uneori mai mult rau am facut cu interventia mea).

ionutf este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    24th November 2016
    Vârstă
    44
    Posturi
    55
    Putere Rep
    18

Implicit

Pune link catre ele din paginile tale importante. De exemplu din Contact sau din About. Bineinteles ca daca nu stim exact site-ul si linkurile lucram in "orb" dar de obicei e bine cand faci siloing ( creezi o arhitectura puternica a site-ului). Google va intelege astfel ca acele linkuri sunt importante pentru tine si, daca site-ul merita, le va mentine pe pagina pe care acum oscileaza.

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th July 2016
    Vârstă
    42
    Posturi
    69
    Putere Rep
    18

Implicit

@ionutf:

Mersi pentru sugestie, ideea e buna, dar tocmai ca site-ul sta bine la capitolul asta, cred ca Google a inteles ca sunt importante in site (una din pagini apare si la sitelinks si acolo imi apar doar paginile cele mai importante, care rankeaza bine si au si multe cautari).

Cred ca problema e ca sunt kw-uri din 2 cuvinte, sunt f multe pagini care concureaza, cu vechime mare, observ ca in primele 3 pagini le-a rankat pe principalele site-uri de pe nisa, plus wikipedia, facebook, pinterest, edu, site-uri de stiri...toate sunt site-uri autoritare. Probabil site-ul trebuie sa mai capete autoritate ca sa-si poata mentine pozitiile pe pagina 2 permanent. Interesant e ca de curand am mai adaugat la meta title un cuvant ca sa vad daca daca rankeaza pe alea 2 cuvinte plus un altul (are mai putine cautari) si culmea, rankeaza pe la mijlocul paginii intai. Si in prima pagina rankeaza aceleasi siteuri ca la cautarea principala din 2 cuvinte, doar pagina mea e in plus. Ceea ce imi da sperante

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Virusi si Google, apar si dispar?
    De Prometeu în forumul Google
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th January 2013, 03:34
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th January 2012, 11:48
  3. Am un site care nu mai apare in google..:(
    De Chivu Mihai în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd May 2009, 16:05
  4. 8000 pagini care nu exista pe site in Google