Imi poate spune cineva daca la un forum anumite sectiuni le fac vizibile pentru o anumita categorie de utilizator google mai indexeaza acel continut ?
Multumesc
Imi poate spune cineva daca la un forum anumite sectiuni le fac vizibile pentru o anumita categorie de utilizator google mai indexeaza acel continut ?
Multumesc
Daca nu are acces la continut evident ca nu este indexat, listat la cautari, etc.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Deci... dezavantajul unui forum premium(userii sa plateasca pentru a accesa forumul) este ca nu il indexeaza google....
Nu ai inteles! Nu forumul nu este gasit, e vorba de contentul protejat si invizibil de crawlerul Google! Fix cum o persoana fara drepturi pe forum nu vede continutul nu-l vede nici google, dar de promovat poti sa-l promovezi, ca sa intelegi cum e treaba, la fostul forum arenaweb nu vedeai marketul fara sa fii logat si sa poti posta in forum. Restul era vizibil, indexat, etc.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Am vazut si forumuri in care accesul laanume sectiuni era permis doar utilizatorilor inregistrati dar si lui google.
Adica daca intram pe link nu vedeam nimic, in schimb il vedeam in google cache (imi era lene sa fac un cont, asa am remarcat).
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
La phpBB se poate seta de foarte multi ani aceasta combinatie de drepturi: drept de citire pentru utilizatori [umani] inregistrati si boti.
Probabil si la alte platforme
Nu mai CAUT content writer
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)