Salut,
Am auzim recent o discutie legata de Page Authority si Domain Authority.
Ce reprezinta ele mai exact ?
Aceste elemente influenteaza traficul sau pozitionarea in google ?
Cu ce ma ajuta daca au valori ridicate ?
Salut,
Am auzim recent o discutie legata de Page Authority si Domain Authority.
Ce reprezinta ele mai exact ?
Aceste elemente influenteaza traficul sau pozitionarea in google ?
Cu ce ma ajuta daca au valori ridicate ?
estimeaza cat de sus se vor pozitiona respectivele pagini/domenii in google tinand seama de mai multi indicatori.
vrei ca ele sa fie cat mai ridicate pentru site-ul/paginile tale si vrei ca link-urile pe care le primesti sa fie de la site-uri/pagini cu valori cat mai mari
strategia e simpla, continut de calitate promovat la mama lui ... executia e mai grea
unde o gasesc si eu pe aceasta mama ? Vreau sa imi cresc si eu un pic PA si poate si DA.
Nimic.
Adelin, iti vand io niste PA. Si asa am prea mult si n-am ce face cu el. Chiar si niste DA as avea, dar e mai scump.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu stiu cum se face ca toti va laudati ca aveti PA si majoritatea duceti lipsa de DA. Numai eu n-am de niciuna...
@gabau86, vezi ca gasesti chiar pe forum informatii suficiente despre PA si DA. Sund costisitoare dar merita si chiar se vand bine. Vorbesc serios.
N-am cumparat si n-am vandut niciodata si asta e principala problema a site-urilor mele, adica de-aia nu am. Altfel spus, am un profil de link-uri romanesc: sarac dar curat. Poate se mileste Robert sa-mi faca o oferta gratuita, daca zice ca are, sau poate e dispus la un schimb. Ii dau ceva PA, imi da ceva DA, ca bani nu prea am... Ce zici, Robert? Doar suntem colegi de forum...
@Mishu, cu mare drag.
@Gabau, pentru ca topicul tau ia o intorsatura "neasteptata", PA, DA sunt o serie de metrici care chipurile ar reprezenta autoritatea unui site. Cum evident pot fi manipulati, nu sunt un criteriu dupa care sa te iei in momentul cand stabilesti parteneriate. Si nu, nu influenteaza rezultatele in serp si nici traficul.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@Gabau citeste cateva articole despre DA si PA. Sunt multe altele, nu te limita doar la acestea.
- https://www.quicksprout.com/2014/05/...ain-authority/
- How to Increase the Domain Authority of Your Site
- How to Increase Domain Authority - Selected 9 Methods
si un infografic
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)