Citat Postat în original de cristina_yconyc Vezi Post
Sa inteleg ca, daca o persoana cauta pe net despre carti (sa zicem) fara diacritice si eu am atat domeniul cat si textul scris cu diactritice, nu am nicio sansa ca persoana sa ajunga pe blogul meu? Acum sa fim seriosi, cate persoane cauta in google cu diacritice, eu recunosc ca nu o fac. Ce soluție sa adopt. Cuvinte cheie fara diacritice?
Si eu credeam ca nu folosesc diacritice, dar nu e asa, cam jumatate din cautarile mele in limba romana sunt cu - selectez textul, mouse-dreapta si search; si cresc pe masura ce site-urile pe care le vizitez trec la diacritice. Probabil, per total, pana in 10% sunt cu diacritice; am gasit ceva articole, dar nu din alea stiintifice, doar pareri.

@Razvan Guiu, punctul tau de vedere sau al meu nu conteaza daca nu sunt argumentate; cand faci un research pe cont propriu, poti trage niste concluzii. Cu vreo 20 de linkuri, slabute ce-i drept, dar unele relevante, si seo on page am reusit sa aduc un domeniu cu diacritice pe pozitia 2 la cautarea 'domeniu.tld' (fara diacritice). Pe locul 1 e ala fara diacritice, niciodata activ (doar un landing page cu o propozitie), fara continut, fara seo onpage, fara linkuri.