9th January 2017, 21:50
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
GabriELoS
Optimizarea bazei de date, din cate am inteles, consta in stergerea 404 ("in primul rand"; cica afecteaza in
seo) si ceva curatare cod pentru incarcarea mai rapida a site-ului. Cam asta ar fi facut in mare Dumitru Marian.
...............
Exista intotdeauna un cumul de factori care contribuie la pozitionarea unui site si nu intotdeauna factorii respectivi au legatura directa cu site-ul.
Optimizarea de care vorbesti tu mai sus e ok, e bine sa fie facuta si nu va avea nicidecum efecte SEO negative daca e facuta cum trebuie.
Daca omul ala ti-a luat banii pentru a-ti optimiza viteza de incarcare si a te scapa de erorile 404, nu inseamna ca a facut ceva rau ci doar ca nu a fost suficient.
...............Am postat tot aici pe seopedia un topic unde spuneam ca am nevoie de ajutor.
Mi s-a intamplat sa fiu abordat de acest Marian D Dumitru..............
Adica cine de pe forum? Ce user, sa stim si noi despre cine vorbesti.
10th January 2017, 05:51
1 out of 1 members found this post helpful.
Seo nu e matematica, 1+1 nu da 2 de fiecare data.
Sunt x factori care pot influenta pozitia unui site, iar de cele mai multe ori rezultatele nu se vad de pe azi pe maine.
O schimbare majora de structura la un site duce si la o reevaluare a pozitiilor site-ului.
Se poate intampla ca dupa o modificare majora sa cada site-ul o perioada, dupa care sa revina pe pozitii mai bune.
Poate ai facut tu ceva gresit inainte, poate a crescut concurenta pe nisa, nu ai de unde sa stii.
In general cand lucrezi cu cineva ptr seo la un site, e bine sa fie pe o perioada mai lunga de timp, nu chestii punctuale.
10th January 2017, 09:20
2 out of 2 members found this post helpful.
10th January 2017, 16:13
2 out of 2 members found this post helpful.
Nu vad ce legatura are optimizarea bazei de date cu pozitionarea din serps; poate la viteza de incarcare, dar si acolo efectul e minor.
Daca nu ti-a facut link-building, atunci altceva s-a intamplat; fie ti-a reevaluat Google site-ul si l-a plasat acolo unde ii este locul, fie ai modificari de title/ description (presupunand ca ai acelasi continut).