7th September 2016, 02:12
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Bogdan Calin
N-are nicio treaba. Cred ca .ro ajuta, dar intr-o mica masura. Alege linistit .com sau .net.
P.S: Nu inteleg ce ai vrut sa spui cu cautarea .ro.
In sensul ca daca un roman cauta "xulescu" pe google si ii apar mai multe rezultate, el este inclinat sa intre mai degraba pe un site .ro decat .com sau .net.
Dau un exemplu banal: un roman cauta "pormbei voiajori" si ii apar in prima pagina mai multe site uri : zbor.ro si pasarele.com , ambele cu porumbei voiajori: romanul este inclinat sa intre pe .ro decat pe .com
De asta intrebam daca are vreo importanta si daca este adevarat ce am inteles eu.
Multumesc pentru sfat!
Ultima modificare făcută de Ededd; 7th September 2016 la 02:20.
7th September 2016, 08:00
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu sunt fan .ro pentru proiecte romanesti si cred ca mai sunt inca destule domenii bune libere. La un moment dat cand imi veneau idei faceam un whois si le notam daca era libere, Dupa ce am ajuns sa am vreo 100 de domenii mi-am dat seama ca nu am timp de ele si am inceput sa vand din ele iar listele le-am dat gratuit pe forum cui a dorit sa ia respectivele domenii.
Daca ai un proiect in minte si nu ai domeniu liber pentru el, nu te grabi, mai incearca idei in urmatoarele 2-3 saptamani pana gasesti ceva liber.