Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Cms

wsadesigns este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th June 2016
    Vârstă
    41
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit Cms

Sunt nou pe aici si incerc sa invat cat mai multe lucruri de exemplu am o nelamurire cu cms . Adik mai bine zis nu stiu cum se face . Stiu ca trebuie facut in php dar nu inteleg cum .As dori sa ma axez si pe acest lucru mai ales ca pe viitor o sa am nevoie sa il aplic pe site-urile pe care le voi produce si la clientii care vor cere asta gen magazin online . Un sfat ar fi de apreciat daca se poate.Multumesc anticipat

Vinturis Gheorghe este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    27th June 2012
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    66
    Putere Rep
    26

Implicit

Sunt CMS-uri gata făcute, WordPress, Joomla, cs-cart, Drupal și încă câteva "gramezi" a căror nume îmi scăpa acum. Pentru ele exista addonuri sau poți face tu addonurile... Le poți transforma din blog, în site de prezentare, magazin, portal, etc.

Sa îți faci propriul CMS, suna bine, știi fiecare linie de cod, nu îți bați capul cu tocanita de cod din unele....

În schimb, îți bați capul cu securitatea lui, daca nu ai scris codul poo (programare orientata pe obiecte), ajungi la tocanita și îți blestemi zilele când modifici ceva...

Sa poți scrie o mica aplicație, nu un întreg CMS, trebuie sa înveți programare, nu ma refer la sintaxa, aia o învață oricine ci la logica. Dacă înțelegi logica unei aplicații, ai făcut 50% din ea.

Începe cu html / css apoi programare în php... Începi cod procedural, apoi treci la funcții, apoi poo...

Cel mai simplu de făcut în php ar fi un formular de contact....

Uite unul făcut de mine, acum muuultiiiii ani: tutorialeonline.net/ro/forum/topic/339
    Ultima modificare făcută de Vinturis Gheorghe; 24th June 2016 la 20:45.
    [ex user George92]

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de wsadesigns Vezi Post
    Sunt nou pe aici si incerc sa invat cat mai multe lucruri de exemplu am o nelamurire cu cms . Adik mai bine zis nu stiu cum se face . Stiu ca trebuie facut in php dar nu inteleg cum .As dori sa ma axez si pe acest lucru mai ales ca pe viitor o sa am nevoie sa il aplic pe site-urile pe care le voi produce si la clientii care vor cere asta gen magazin online . Un sfat ar fi de apreciat daca se poate.Multumesc anticipat
    Iei un CMS open source din cele zeci, sute existente si ii faci un fork https://en.wikipedia.org/wiki/Fork_(...e_development) .

wsadesigns este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th June 2016
    Vârstă
    41
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc pentru raspunsuri la asta chiar nu m-am gandit . O sa incerc sa fac asa si revin cu rezultatul final . Inca odata multumesc.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

@Vinturis Gheorghe

Colegul nostru a dorit sa stie cum se face un CMS.
    Eu i-am oferit o varianta mai rezonabila decat cea de a face un unul de la zero.
    Daca intreba ca vrea sa foloseasca unul, care e mai bun ii ofeream o lista.

Citat Postat în original de wsadesigns Vezi Post
    ... am o nelamurire cu cms . Adik mai bine zis nu stiu cum se face . Stiu ca trebuie facut in php dar nu inteleg cum.

Vinturis Gheorghe este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    27th June 2012
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    66
    Putere Rep
    26

Implicit

Am încercat sa ii răspund la întrebare... Eu am încercat sa îmi fac unul, acum multi ani, dar am renunțat la idee...

CMS gata făcut, bun la toate nu exista... Cel mai simplu ar fi sa înceapă cu unul, sa construiască site-uri cu el...

El în acest moment nu știe programare, poate sa îl configureze cu addonuri existente, care vor face sau nu ce are el nevoie...

Cum o dai, cum o întorci, de programare php, măcar la nivel procedural nu scăpa.... Html / css fiind obligatoriu.....
    [ex user George92]

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •