Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Numarul de link-uri contorizate de Google

iulipwnz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th June 2013
    Locaţie
    Alexandria
    Vârstă
    34
    Posturi
    215
    Putere Rep
    24

Implicit Numarul de link-uri contorizate de Google

Are cineva idee cate link-uri contorizeaza Google din un singur domeniu ? Gen dau din X 5 link-uri catre Y. Toate sunt luate in vizor de Google ?Toate dau putere site-ului Y? Am inteles ca ar fi doar 3, dar nu stiu sigur.

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit

Cum ai facut tu calculele? Eu zic sa mergi pe link building cu articole ci nu cu linkuri sitewide.
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ce inseamna "luate in vizor"? Go0gle le inregistreaza pe toate, insa cum le considera, asta numai el stie. Uneori, dupa cum a aratat un test recent, mai multe linkuri dintr-un singur domeniu ajuta. Daca tu esti cel care da linkurile si esti ingrijorat pentru site-ul tau, atunci cred ca iti faci probleme degeaba. Intre un site care nu da nici un link si unul care da mai multe linkuri, in caz de egalitate pe ceilalti parametrii, va fi mai in fata in cautari cel care da linkuri. "Amicul" Matt a explicat ca internetul inseamna linking si ca daca nimeni nu ar da nici un link, internetul ar fi mai putin util si functional.

Acum daca vinzi linkuri, atunci este alta problema. Probabil, ca nu vei avea parte de o penalizare algoritmica, dar intreaba-te daca linkurile alea stau in picioare unei inspectii facuta de un om. Probabil ca daca ar exista sesizari la go0gle pentru cei care vand advertoriale prin intermediul seopedia, numai vreo 10% ar rezista unei inspectii umane, restul... penalizare.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th June 2013
    Locaţie
    Alexandria
    Vârstă
    34
    Posturi
    215
    Putere Rep
    24

Implicit

Update: Se pare ca doar primul link este luat in considerare. Ex. daca dai 2 link-uri din un articol catre acelasi url, doar primul (link/kw) este luat in considerare.
    @Vicarious, Daca ai putea sa imi lasi si mie link-ul spre acel test, as vrea sa aflu mai multe despre asta.
    @Lupanu, un link din homepage face cat 10 din articole, cel putin la concluzia asta am ajuns eu, mersi pentru sfat oricum!
    Multumesc pentru raspunsuri.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de iulipwnz Vezi Post
    Update: Se pare ca doar primul link este luat in considerare. Ex. daca dai 2 link-uri din un articol catre acelasi url, doar primul (link/kw) este luat in considerare.
    Nu intotdeauna. Exista o posibilitate ca ambele linkuri dintr-un articol, cu ancore diferite, sa fie luate in considerare.

@Lupanu, un link din homepage face cat 10 din articole, cel putin la concluzia asta am ajuns eu, mersi pentru sfat oricum!
    Da si nu. Sunt foarte multe aspecte de analizat. Intr-o situatie ideala, da, acest lucru se aplica, in realitate, trebuie analizati mult mai multi factori: nisa domeniului, autoritatea siteului vs autoritatea paginii (nu rare sunt cazurile cand o pagina interna are autoritate mai mare decat rootul, vezi celebra pagina 404 a siteului acela rusesc care a facut furori pe internet acum cativa ani, etc), pozitionarea linkului, etc.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th June 2013
    Locaţie
    Alexandria
    Vârstă
    34
    Posturi
    215
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Nu intotdeauna. Exista o posibilitate ca ambele linkuri dintr-un articol, cu ancore diferite, sa fie luate in considerare.
    Salut Robert. Ceea ce am scris aici dupa update: au fost raspunsuri primite de la o persoana care detine o companie in domeniul seo destul de cunoscuta. Voi testa ceea ce a spus, chiar sunt curios. Am mai intrebat si pe alt forum international si la fel mi s-a spus, primul link pe acelasi url, sau primele 3 keywords diferite pe link-uri diferite (Aici mi-au raspuns persoane care se ocupa cu PBN-uri, ma gandesc ca au testat aia tot ce se putea)
    Sunt de acord cu tine la a doua parte, cel putin la chestia cu autoritatea paginii.
    Iarasi, sunt de acord cu tine, un link din aceiasi nisa este mai puternic, dar noi vorbeam strict despre pozitionarea acestuia in site. Ex.: este mai puternic pe homepage sau in o pagina interna? Cum ai spus si tu mai sus, pot fi si pagini cu autoritate mai mare decat domeniul, dar asta se intampla destul de rar.
    Multumesc pentru raspunsuri!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salut Robert. Ceea ce am scris aici dupa update: au fost raspunsuri primite de la o persoana care detine o companie in domeniul seo destul de cunoscuta. Voi testa ceea ce a spus, chiar sunt curios.

Am mai intrebat si pe alt forum international si la fel mi s-a spus, primul link pe acelasi url, sau primele 3 keywords diferite pe link-uri diferite (Aici mi-au raspuns persoane care se ocupa cu PBN-uri, ma gandesc ca au testat aia tot ce se putea)
    Nu pun la indoiala raspunsurile pe care le-ai primit. Insa raspunsul este corect doar partial. Crede-ma pe cuvant, exista posibilitatea sa pui doua ancore diferite pointand catre acelasi url si google sa le ia pe ambele in considerare
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 5th April 2013, 14:10
  2. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th March 2013, 21:00
  3. Analiza cuvintelor cheie - numarul de rezultate relevante returnate de google
    De tanshi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th August 2011, 17:19
  4. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th May 2010, 01:00
  5. Google plateste pentru numarul de impresii?
    De loco în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th June 2008, 14:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •