Salut , ca sa imi fac un cont la google adsense este neaparat nevoie de 6 luni vechime , cunosc unele site-uri cu 3-4 luni , care au fost acceptati , iar pe site-ul lor spune 6 luni , deci cum sta treaba ?
Multumesc anticipat !
Salut , ca sa imi fac un cont la google adsense este neaparat nevoie de 6 luni vechime , cunosc unele site-uri cu 3-4 luni , care au fost acceptati , iar pe site-ul lor spune 6 luni , deci cum sta treaba ?
Multumesc anticipat !
Nu ai nimic de pierdut daca incerci, cel mai probabil vei fi refuzat, mai imbunatatesti ce iti recomanda si la 6 luni vei fii si mai pregatit de acceptare.
Fara semnatura.
Aha , mersi de raspuns ,am sa incerc , dar eu credeam ca daca ma respinge pe urma nu mai pot aplica
Era unlimited parca, sau asa ceva, eu nu gasisem info despre de cate ori poti aplica, cert e ca poti de mai multe ori.
Fara semnatura.
Poti fi acceptat si daca nu ai 6 luni vechime, stiu cativa. Deci, daca crezi ca esti pus la punct cu toate lucrurile, fa o cerere, nu ai nimic de pierdut. Nu o sa te baneze, cu siguranta.
@Cristian9900, nu o zic ca sa te critic, doar ca ar fi mai bine sa nu faci dublu- post pentru a spune un "Multumesc". Zic si eu, tu decizi daca ma iei sau nu in seama.
Nu am zis sa nu spui, doar ca era ceva mai bine sa fi spus intr-un singur mesaj.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)