Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Intrebare legata de SEO backlinking

bogdy23 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th November 2013
    Vârstă
    45
    Posturi
    69
    Putere Rep
    0

Implicit Intrebare legata de SEO backlinking

Daca postez pe forum de 10 ori si am pusa la semnatura link-ul catre money site-ul meu sau oferta pe care o promovez.Se pune ca am 10 backlinkuri catre site?

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Exact.

Daca intrebi cat de mult iti foloseste acest lucru, asta este alta poveste. 10 backlinkuri de pe un forum sunt ok. Ce se va intampla cand vor fi 50 sau 100? In cel mai bun caz nimic, in cel mai rau caz o mica penalizare.

bogdy23 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th November 2013
    Vârstă
    45
    Posturi
    69
    Putere Rep
    0

Implicit

Deci nu se poate sa ia mai mult de 10 backlink-uri pe un forum?Eu am vazut oameni care au probabil sute ca si-au pus in signature si au sute de posturi.De penalizeaza google daca ai mai mult de 10?

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    391
    Putere Rep
    20

Implicit

Penalizarea vine dintr-un cumul de factori. Daca pui 100 link aici in forum, dar ai 1 link de calitate(exact pe nisa ta, pe un site vazut bine) posibil sa nu iti iei.
    La fel, daca situl tau are treaba cu seo atunci posibil sa te ajute linkurile de aici. Teoretic orice link ajuta. Practic ajuta doar alea care sunt de calitate.
    Depinde de nisa, de cautari, de cum arata situl tau, de tipul articolelor de pe el, de ui si ux, etc...

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de bogdy23 Vezi Post
    Deci nu se poate sa ia mai mult de 10 backlink-uri pe un forum?Eu am vazut oameni care au probabil sute ca si-au pus in signature si au sute de posturi.De penalizeaza google daca ai mai mult de 10?
    In materie de linkuri, go0gle penalizeaza tot ceea ce i se pare nenatural. Stii ce inseamna link natural? Este linkul nesolicitat, necumparat, ne-pus de tine, este linkul pe care il pune cineva fara a avea vreo intentie de profit. Gandeste-te ca ai vazut ceva interesant, care ti-a placut si pui un link la tine pe blog. Il pui o singura data intr-un articol. Cate situatii sunt in care vei pune 10 linkuri, cu acelasi anchor, indicand spre aceeasi pagina? Spre, exemplu, daca ai avea un blog despre SEO, vei da linkuri catre seopedia ca sa indici surse, discutii, etc. Poti sa dai chiar si 100 de linkuri catre seopedia, dar natural, vei da cele 100 de linkuri din 100 de articole si de fiecare data vei indica spre alta pagina, spre alt thread sau discutie.

Revenind la oile noastre, pe forumuri linkul din semnatura are acelasi anchor, cu aceeasi tinta si se repeta de un numar de ori. Daca acest numar trece de o limita - pac penalizare. Acum, ca sa complicam lucrurile si mai mult, trebuie sa amintim ca in blogroll exista linkuri care au acelasi anchor, aceasi pagina tinta si se repeta in toate posturile blogului. Cu toate astea, go0gle nu penalizeaza linkurile din blogroll.

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

nu prea vad sensul penalizarii daca ma semnez si am multe posturi. Chiar si daca singurele linkuri ti-ar veni doar de pe un forum nu vad de ce sa fi penalizat.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. intrebare legata de linkuri
    De Cristi G în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 31st October 2009, 00:59
  2. intrebare legata de adsense
    De zgabu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th March 2009, 22:18
  3. intrebare legata de SERPS
    De ciprian2006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th March 2009, 09:01
  4. Intrebare legata de Google SE
    De poison17 în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 17th February 2009, 10:03
  5. Intrebare legata de Awstats
    De maxxone în forumul Utile
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 1st July 2007, 10:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.