Salutari!

Am un site la care structura design-ului nu imi permite sa afisez prea mult text descriptiv pentru fiecare categorie in parte. Am analizat ideea de a ascunde textul sub un buton in javascript, sau de a pune doar 2-3 randuri de text si cu buton de "read more" (tot in js) ce deschide restul textului pentru a putea fi citit.

In topicul de aici se mentioneaza ceva de genul ca daca utilizatorul poate deschide/vedea continutul, nu e considera tocmai un text ascuns, insa lucrurile cum siguranta au mai evoluat intre timp, dupa cum se poate vedea si aici.

Am zis sa caut si sa vad daca totusi google indexeaza acest text, si am gasit siteul acesta de pe care am luat fragmente de text si le-am cautat in google. Am observat ca atunci cand caut textul ce se vede fara sa deschidem nimic, siteul nu este gasit in rezultate, insa daca deschidem unul dintre meniurile marcate cu cifre si cautat textul pe google, siteul rankeaza.

Practic, totul este intr-un script, pentru ca exista taburi si in partea superioara (taburile din capul tabelului) dar numai acestea marcate cu cifre sunt indexate si siteul rankeaza pe ele. Practic aici sunt 2 scripturi, unul bagat in celalalt, cel putin asa pricep eu la cunostintele mele in programare (a se citi limitate).

Va rog sa va dati si voi cu parerea si sa gasim o solutie buna pentru a afisa text pe categoriile siteurilor/magazinelor unde design-ul nu permite. Voi ce variante folositi? Ma intereseaza ceva ce este acceptat de google.

Multumesc!