Am mai publicat acum ceva nici pe asta nu-l ia...tot ce am postat azi ultimele 4 articole nu functioneaza corespunzator..
Am mai publicat acum ceva nici pe asta nu-l ia...tot ce am postat azi ultimele 4 articole nu functioneaza corespunzator..
A) Verifica pluginul de facebook daca merge bine, daca ai facut modificari de curand si fix dupa aceea nu a mai mers, inseamna ca asta e problema.
---------------------
B) Daca ai bagat masiv postari pe grupuri, atunci este o penalizare. Din ce testasem eu acum ceva vreme, exista cateva penalizari automate:
1) Iti baneaza linkul definitiv (ti-l vede ca spam si nu il poti trimite in mesaje catre nimeni).
2) Iti baneaza un link promovat agresiv (o postare) si nu mai apare poza cand dai share.
3) Iti baneaza toate linkurile (orice articol ai pune nu apare poza).
4) Baneaza siteul/un link doar pe contul tau - cand pui de pe al cont apare si poza
De obicei am vazut ca se remediaza singura problema, in timp. Eu am gasit o smecherie prin care ii pacaleam, verifica mai intai daca merge sa promovezi alte linkuri catre articole noi, sau daca merge de pe alt cont. Daca nu, diseara incerc sa iti caut prin arhivele mele sa iti explic cum sa faci.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Edy12006 nu cred ca este vorba despre o banare altel nu mai reuseam sa postez nimic de pe site ori celelalte articole merg. Doar cele de azi si nu ca nu le pot posta ci nu apar cum trebuie. Pluginul de facebook nu are treaba ca am incercat si manual copy link din browser si paste in new post pe pagina mea de facebook si la fel se intampla.
Cele 4 motive enumerate de tine nu se potrivesc.
1) Iti baneaza linkul definitiv (ti-l vede ca spam si nu il poti trimite in mesaje catre nimeni).
Merge linkul
2) Iti baneaza un link promovat agresiv (o postare) si nu mai apare poza cand dai share.
Nu am apucat sa dau nici o postare agresiva share..abia le publicasem
3) Iti baneaza toate linkurile (orice articol ai pune nu apare poza).
Exclus . Articolele mai vechi pana aseara merg toate.
4) Baneaza siteul/un link doar pe contul tau - cand pui de pe al cont apare si poza
Incercat de pe alt cont aceeasi problema
Presupunerea mea este că ai schimbat ip-ul serverului și nu s-a propagat noul ip până la Facebook.
DNS check tool
Da am schimbat ipurile in godaddy unde am domeniul cumparat..insa name serverele sunt activate vad. Cu alte cuvinte ce pot face IulianCaz? Daca astept pana diseara se va rezolva de la sine si vor aparea cum trebuie?
Propagarea modificărilor DNS poate dura până la 72h. (de obicei este sub 24)
Totuși, nu sunt sigur că asta este problema, dar ar putea fi.
Deci daca doar la unele postari nu iti arata, pluginul ar trebui sa functioneze corect, deci nu e problema de la el. Clar este o penalizare automata pentru spam pe grupuri si iti baneaza numai o parte dintre linkuri, la altele merge. Fa la nimereala 10 articole noi (cu titlu si o poza) si ia-le la rand si vezi daca merg. Hai ca ma pun sa iti caut si eu metoda aia de iti ziceam de ea.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
ipnou.pngipvechi.png
Când încerc să culeg informațiile paginii cu debuggerul de la Facebook îmi selectează ba ip-ul nou, ba cel vechi (vezi atașament). Deci ori este un conflict în configurările DNS (a rămas atât ip vechi cât și ip nou), ori nu s-a propagat încă DNS-ul. Eu zic să ai răbdare că o să se rezolve în câteva ore.
Edy12006 nu are cum sa fie vorba d banare. Daca imi bana cum spui tu pai banuiesc ca trebuia sa-mi baneze articolele de pe care am dat shareruri nu de pe astea abia create..si nu ma mai lasa sa le postez nu cu diferite erori. De ex de pe cont nu-mi apare ce poza trebuie iar pe paginade facebook apare page not found dar apare poza sau nu apare..e prea random eroarea nu e ceva standard sa fie o banare...nu stiu.
IulianCaz asa mi-au spus si cei de la hosting ca sa mai astept cica..Sper sa fie din cauza asta..![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)