Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
BRAVO
BRASOV
BRAVO GIRL (aici sunt 2 cuvinte de dex)
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
@catalinux19, care este numele domeniului ce vrei sa il inregistrezi?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Nu am spus ca nu poti face brand ci ca nu poti avea exclusivitate pe un astfel de cuvant. Una e brand-ul, alta e marca.
O confuzie pe care o fac multi si trebuie lamurita. OSIM nu este un organism care iti certifica faptul ca tu deti marca ci unul care iti ofera posibilitatea de a iti face opozabila marca celorlalti, adica e o forma de publicitate, dar in sens juridic si nu de marketing. Cu alte cuvinte, cand doi se cearta pe o marca, va castiga cel care a inscris-o primul la OSIM (stiu ca pare absurd, dar exista posibilitatea ca o marca sa fie inregistrata de mai multe persoane). Singura institutie care poate stabili cine detine dreptul asupra unei marci este instanta civila.
Nu am avut de-a a face cu ei pana acum dar banuiesc ca atunci cand iti inscrii o marca te pun sa dai o declaratie pe proprie raspundere. Nu stau ei sa verifice daca a mai inregistrat cineva marca.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)