Buna ziua,
Ati testat toolsstar.com? Imi puteti da o parere despre acest site, as vrea sa achizitionez un plan, am vazut can u costa prea mult si cred ca ar merita daca face o treaba buna.
Buna ziua,
Ati testat toolsstar.com? Imi puteti da o parere despre acest site, as vrea sa achizitionez un plan, am vazut can u costa prea mult si cred ca ar merita daca face o treaba buna.
Eu unul nu cred in eficienta postarii pe grupurile FB. In plus, stiu ca FB a inceput sa blocheze utilizatorii care abuzeaza de inscrierilesi postarile in grupuri... Pe de alta parte, fiind vorba de un site specializat, poate ei au "solutia", eu vorbesc doar din perspectiva "persoanei fizice".
Ma stradui sa promovez un site de cadouri personalizate prin broderie.
eu zic sa iti faci propriul site cu PHPSFP, platesti odata si ai toata viata. are in mare cam aceleas features ca scriptul care e pe siteul postat de tine, dar ai grije sa nu abuzezi de postari într-un timp foarte scurt.
De unde stii ca facebook blocheaza utilizatorii care abuzeaza de inscrierilesi postarile in grupuri???
Sau poate nu stii ca facebook ca si google au ads si cauta cat mai multe vizualizari / click-uri a anunturilor platite de utilizatori. De ce sa blocheze postarile in grupuri de utilizatori?
Fii mai explicit te rog! Explica-ne si noua de UNDE STII???!!! Sper ca nu doar presupui!
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
Confirm faptul ca facebook blocheaza utilizatorii care abuzeaza de postararile in grupuri, pentru ca am patit-o de doua ori: mai exact, iti ia dreptul de a posta in grupuri pe timp de 2 saptamani (restul drepturilor raman la fel, iar contul NU se inchide). Dupa 2 saptamani totul revine la normal si poti sa o iei de la capat pana te prinde din nou scriptul
P.S.: Confirm si faptul ca postarea in grupuri nu este eficienta, eu am incercat mai bine de 2 luni si consider ca nu a meritat energia depusa
Ai grija sa nu postezi de pe un site care nu are vechime. Site-urile noi sunt considerate cel mai repede spam si vor fi blocate astfel ca atunci cand vrei sa dai share sau sa postezi linkul va trebui sa introduci capcha. La fel ai grija sa postezi in grupuri care au ca subiect ce oferi si pe site altfel vei primi report si iar site-ul suspendat pe facebook. Nu posta niciodata acelasi link ci prescurteaza-le cu bitly. goo.gl . Nu posta niciodata prea mult de pe un singur cont. Incearca sa-ti gasesti singur o formula . Eu pana am gasit-o am pierdut destule conturi de facebookSucces.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, foarte de ajutor.
Intr-adevar am luat o platforma de pe codecanyon, si am instalat-o pe un alt site mai vechi.
Postez o data la 24 de ore, vad ca rezultatele sunt "pozitive" atunci cand vine vorba de trafic. Bine-inteles cine vrea intra pe link si cine nu vrea nu intra, deci mie mi se pare o metoda buna de ati face promovare.
Daca mai stiti si alte ponturi/metode bune de a atrage trafic sau aveti tool-uri le puteti posta aici pentru mine cat si pentru cei care au nevoie, daca totusi acestea sunt cu plata imi puteti da un mesaj in privat, mai multe informatii despre tool/pont.
O zi buna.
Pt nrb220: pana sa apuc sa raspund eu vad ca ai primit deja feedback. Nu e niciun "breaking news", s-a mai discutat inclusiv pe seopedia...
Ma stradui sa promovez un site de cadouri personalizate prin broderie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)