Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Facebook grup auto post

MarianC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    27
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit Facebook grup auto post

Buna ziua,

Ati testat toolsstar.com? Imi puteti da o parere despre acest site, as vrea sa achizitionez un plan, am vazut can u costa prea mult si cred ca ar merita daca face o treaba buna.

pingobrod este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    9th October 2015
    Vârstă
    45
    Posturi
    65
    Putere Rep
    18

Implicit

Eu unul nu cred in eficienta postarii pe grupurile FB. In plus, stiu ca FB a inceput sa blocheze utilizatorii care abuzeaza de inscrierilesi postarile in grupuri... Pe de alta parte, fiind vorba de un site specializat, poate ei au "solutia", eu vorbesc doar din perspectiva "persoanei fizice".
    Ma stradui sa promovez un site de cadouri personalizate prin broderie.

<Mania> este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    18th November 2015
    Vârstă
    27
    Posturi
    46
    Putere Rep
    18

Implicit

eu zic sa iti faci propriul site cu PHPSFP, platesti odata si ai toata viata. are in mare cam aceleas features ca scriptul care e pe siteul postat de tine, dar ai grije sa nu abuzezi de postari într-un timp foarte scurt.

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    21

Implicit

Citat Postat în original de pingobrod Vezi Post
    Eu unul nu cred in eficienta postarii pe grupurile FB. In plus, stiu ca FB a inceput sa blocheze utilizatorii care abuzeaza de inscrierilesi postarile in grupuri... Pe de alta parte, fiind vorba de un site specializat, poate ei au "solutia", eu vorbesc doar din perspectiva "persoanei fizice".
    De unde stii ca facebook blocheaza utilizatorii care abuzeaza de inscrierilesi postarile in grupuri???

Sau poate nu stii ca facebook ca si google au ads si cauta cat mai multe vizualizari / click-uri a anunturilor platite de utilizatori. De ce sa blocheze postarile in grupuri de utilizatori?

Fii mai explicit te rog! Explica-ne si noua de UNDE STII???!!! Sper ca nu doar presupui!
    Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    40
    Posturi
    343
    Putere Rep
    20

Implicit

Confirm faptul ca facebook blocheaza utilizatorii care abuzeaza de postararile in grupuri, pentru ca am patit-o de doua ori: mai exact, iti ia dreptul de a posta in grupuri pe timp de 2 saptamani (restul drepturilor raman la fel, iar contul NU se inchide). Dupa 2 saptamani totul revine la normal si poti sa o iei de la capat pana te prinde din nou scriptul

P.S.: Confirm si faptul ca postarea in grupuri nu este eficienta, eu am incercat mai bine de 2 luni si consider ca nu a meritat energia depusa

cmghostbuster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    132
    Putere Rep
    19

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Ai grija sa nu postezi de pe un site care nu are vechime. Site-urile noi sunt considerate cel mai repede spam si vor fi blocate astfel ca atunci cand vrei sa dai share sau sa postezi linkul va trebui sa introduci capcha. La fel ai grija sa postezi in grupuri care au ca subiect ce oferi si pe site altfel vei primi report si iar site-ul suspendat pe facebook. Nu posta niciodata acelasi link ci prescurteaza-le cu bitly. goo.gl . Nu posta niciodata prea mult de pe un singur cont. Incearca sa-ti gasesti singur o formula . Eu pana am gasit-o am pierdut destule conturi de facebook Succes.

MarianC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    27
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc tuturor pentru raspunsuri, foarte de ajutor.

Intr-adevar am luat o platforma de pe codecanyon, si am instalat-o pe un alt site mai vechi.
    Postez o data la 24 de ore, vad ca rezultatele sunt "pozitive" atunci cand vine vorba de trafic. Bine-inteles cine vrea intra pe link si cine nu vrea nu intra, deci mie mi se pare o metoda buna de ati face promovare.

Daca mai stiti si alte ponturi/metode bune de a atrage trafic sau aveti tool-uri le puteti posta aici pentru mine cat si pentru cei care au nevoie, daca totusi acestea sunt cu plata imi puteti da un mesaj in privat, mai multe informatii despre tool/pont.

O zi buna.

pingobrod este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    9th October 2015
    Vârstă
    45
    Posturi
    65
    Putere Rep
    18

Implicit

Pt nrb220: pana sa apuc sa raspund eu vad ca ai primit deja feedback. Nu e niciun "breaking news", s-a mai discutat inclusiv pe seopedia...
    Ma stradui sa promovez un site de cadouri personalizate prin broderie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cum să creez un grup pe Facebook?
    De Vladimir-Adrian în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 19th January 2015, 21:06
  2. Vand membrii grup Facebook
    De AlexMar în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 31st January 2014, 17:37
  3. Vand grup de facebook
    De Adiiii în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd January 2014, 21:55
  4. Estimare pret grup pe facebook
    De Adiiii în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 14th September 2013, 18:06
  5. Grup facebook
    De Mihai Alexandru în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th September 2011, 00:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •