3.000€+tva , distribuiti egal pe parcursul unui an.
La finalul anului, esti in primele 3 pozitii pe toate cuvintele cheie.
Daca nu esti, iti dau 50% din bani inapoi.
3.000€+tva , distribuiti egal pe parcursul unui an.
La finalul anului, esti in primele 3 pozitii pe toate cuvintele cheie.
Daca nu esti, iti dau 50% din bani inapoi.
Daca mai vrei pareri, consider ca pretul dat de @Dascalescu este unul real, daca vrei ceva de calitate care sa reziste cat mai mult, nu doar hit&run. Ca perioada de timp, s-ar putea ajunge si la 6-8 luni dupa parerea mea.
Acum mai depinde si de structura siteului (on page) si de continutul pe care il vei pune la dispozitie (cantitate, calitate, frecventa).
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Nu stiu daca domnu Dascalescu a vorbit in gluma sau in serios dar mie mi se pare un pret corect. Referitor cu 50% inapoi ar fi corect doar daca a fost adus siteul pana la top 50 , daca nu exista in clasament ar trebui returnati toti banii. Nu stiu daca in cei 3000 E este inclus si continut text pentru site , care ar ajuta foarte mult in urcare in serp
Normal ca am vorbit serios.
Acesta este genul de contract pe care il prestez mereu tuturor clientilor.
Normal ca eu imi fac treaba pe care ma angajez sa o fac si evident ca le dau rapoarte saptamanale/lunare in care le arat ce fac pentru ei, tocmai de aceea nici nu am vrut sa raspund comentariului tendentios facut de nRazvan.
s-ar putea aduce un site in top 10 dupa cuvinte grele daca tot siteul are 5 pagini 4 posturi, si 1000 cuvinte in total si fara continut adaugat pe perioada mentenantei?
in 3000E
pentru mine cuvintele grele sunt cuvintele pe care se cumpara reclama adwords.
Daca nisa este foto, dupa cum banuiesc, da, bugetul tau este ok. Doar ca, functie de cate cuvinte cheie vrei sa targetezi, posibil sa fie nevoie de mai multe landing pages.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)