Un cont de fata, creat de mine acum mult timp. Are 5k friends + 5k follow! Peste jumatate USA!
Am pus link-uri catre un site si a scos din adsense cam 10-12 euro pe zi. Cam cat valoreaza?
Un cont de fata, creat de mine acum mult timp. Are 5k friends + 5k follow! Peste jumatate USA!
Am pus link-uri catre un site si a scos din adsense cam 10-12 euro pe zi. Cam cat valoreaza?
Pai.. crezi ca poti face o astfel de estimare pt veniturile pe o zi? Pune constant link-uri, vezi veniturile timp de 90 de zile macar, faci media lunara (imparti la 3) si apoi vezi care-i potentialul lunar si apoi poti discuta despre o estimare a site-ului. Asa, doar pe o zi.. e irelevant. Cine stie ce factori au influentat venitul respectiv in ziua aia.. poate erau multi pe FB ca era weekend sau concediu, sau din contra, poate intr-o zi poti scoate 100E. Fa un experiment pe o perioada mai lunga si apoi tragi concluzii
Signatura lipsa
Suna promitator, dar repet, trebuie facut un test pe o perioada mai lunga, parerea mea
Signatura lipsa
Scuze ca ma bag, dar de ce ai vinde ceva ce produce si nu cauti metode sa faci ceva mult mai profitabil cu el?
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
Cate link-uri ai pus pe zi?
Cati vizitatori au ajuns pe site?
Din ce nisa sunt link-urile?
Vrei estimare sau vrei sa-l vanzi? As putea fi interesat...
Vand Advertoriale (pr 5)
1 la mana, nu am timp ca serviciul imi ocupa prea mult timp si 2, nu prea am idei fe site-uri sa fac...
Am pus cam 1 link la 1h juma... deci cam 8-9 link-uri pe zi
Salutare. Da-mi, te rog pe PM detalii despre numele paginii si siteul pe care duci vizite. Ms
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)