Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Black Friday 2015 pentru bloggeri

MarianC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    28
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit Black Friday 2015 pentru bloggeri

Black Friday 2015 este o "sarbatoare" pentru toti oamenii din Romania, unele magazine au inceput sa tina aceasta campanie numita Black Friday toata luna noiembrie... tipic Romanesc, dam si niste exemple: Altex si Media Galaxy.

eMAG este magazinul cel mai popular din Romania, pe el asteptam reduceri serioase in intervalul de 20 - 23 noiembrie. Insa acest topic a fost deschis pentru alt ceva.

De exemplu voi veti avea o crestere a produselor vandute in Profitshare? Eu lunar fac cate 200 - 400 lei, credeti ca de Black Friday suma se va dubla sau va creste? La voi cum este si cum faceti pentru a avea cat mai mult profit de Black Friday. De exemplu anul acesta am facut 3 articole pentru aceasta campanie + am inlocuit un widget adsense 720x90 pentru un plugin profitshare 720x90, credeti ca va avea efect? Deocamdata sunt si eu in teste. Vreau sa stiu care este raspunsul vostru la intrebarea.

Black Friday 2015 pentru bloggari aduce un profit mai mare pe urma vanzarilor la magazinele afiliate?

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    25

Implicit

Iti raspund la o singura intrebare : Da, aceasta zi aduce un profit mai mare. Dar nu exagerat. Vanzari sunt foarte multe dar avand in vedere ca multe magazine au redus comisioanele ( e ca de Paste cand se scumpeste mielul) nu o sa fie mari diferente fata de aceeasi zi din luna trecuta. Eu nu misc nimic in acest sens, din contra scot bannere si linkuri.
    Nimic.

andreiionut este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    31st January 2014
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    45
    Posturi
    302
    Putere Rep
    23

Implicit

Desigur ca vei obtine comisioane mai multe dar mai mici. Suma poate fi aceeasi, dubla sau chiar de 4 ori mai mare.

Cat priveste bannere-ele eu nu consider ca sunt instrumente care convertesc foarte bine. Prefer linkurile in context, cuvinte cheie,etc..
    Daca totusi vrei banner atunci alege un 320 x 250 amplasat la inceputul sau sfarsitul articolului.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Asta e genul de informatie pe care nimeni nu o da din casa...
    Ca idee, depinde de site.
    In fiecare an de BF am avut trafic mult mai mare si implicit mai multe click-uri.
    Rata de conversie este mai mare pentru ca este o zi in care se cumpara.
    Rezultatele depind de cum targetezi si de cat de relevant e continutul tau pentru vizitator. Daca potentialul cumparator nu gaseste ceea ce cauta, daca nu afla ceea ce dorea sa stie, sunt sanse mari sa mai intre si pe alt site si sa-ti suprascrie cookie-ul. Cea mai mare sansa sa converteasca o are acela care ii ofera ceea ce cauta.
    In perioada asta rata de rescriere a cookie-ului este foarte mare.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Adelin Vezi Post
    Da, aceasta zi aduce un profit mai mare.... Eu nu misc nimic in acest sens, din contra scot bannere si linkuri.
    Adelin: serios?

MarianC ( si restul ): BF este un eveniment pentru care magazinele destepte muncesc 2-3 luni in avans sa se pregateasca si in general vand in weekendul respectiv cat intr-o luna buna. In aceeasi idee si afiliatii obtin venituri semnificative in perioada respectiva. Afiliatii cu experienta fac cateva mii de comisioane, daca mi aduc bine aminte, colegul Octavian a avut 16.000 comisioane la BF 2014.

Daca asteptarile voastre sunt la nivel de un banner pe site cu 100 de articole slabute, cu siguranta nu se va intampla nimic deosebit. Aveti in semnatura video cu cateva Tips&Tricks ptr acest Black Friday, poate va este de ajutor.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 14th November 2015 la 23:28.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

BF este un eveniment pentru care magazinele destepte muncesc 2-3 luni in avans sa se pregateasca si in general vand in weekendul respectiv cat intr-o luna buna.
    https://www.facebook.com/buhnici/pos...40?pnref=story

http://www.buhnici.ro/2013/11/25/edi...-work-progress - Boicotăm prostia de Black Friday 2014? - George Buhnici

BF-ul Romanesc a devenit o caterinca.
    Ultima modificare făcută de IulianC; 14th November 2015 la 23:56.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

IulianC: pentru cine? pentru tine? Magazinele fac vanzari si banii, clientii inunda serverele in cautarea ofertelor si isi varsa banii in casieriile magazinelor, etc. Care este caterinca? A fost crestere sustinuta in vanzarile de BF de la an la an, ma indoiesc ca va fi scadere in 2015

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Reducerile nu sunt reduse, ofertele sunt mincinoase, BF-ul Romanesc nu e BF a devenit altceva.

De la paste pana la craciun o tot tinem din BF in BF . Nici macar ziua de Vineri nu cred ca se mai respecta, avem BF in fiecare zi a saptamanii.

andreiionut este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    31st January 2014
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    45
    Posturi
    302
    Putere Rep
    23

Implicit

Eu nu înțeleg mentalitatea asta de turmă fără a observa. Toată lumea spune ca sunt reduceri mincinoase, etc... Ati stat vreodată să analizati prețurile înainte și după? Să va uitați la zeci de produse, la valoarea discountului ? E ușor să găsești un produs care e redus nesemnificativ pe care tu îl vrei și să spui ca a fost caterincă. La fel sper să înțelegeți ca dacă un tv care acum costa 4000 lei redus de la 5000 lei , iar în BF costa 3000 de lei redus de la 5000 lei, asta nu înseamnă ca magazinul e mincinos ca ieri era prețul 4000 - reducerile se raportează la prețul inițial nu la cel mai bun preț pe care l-a avut produsul dintr-o promoție. Uitati-va la imaginea generală, la produsele cu a.devărat reduse, sunt ușor de observat. Ca mai sunt și reduceri nesemnificative sau prețuri promo cu același discount avut anterior, asta nu înseamnă ca cineva minte cu privire la reducere. Pe de altă parte e adevărat ca BF nu mai e BF când unii îl fac cu o lună înainte sau când tot anul avem revoluția prețurilor sau noaptea devoratorilor din săptămână în săptămână.

MariusS este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    22nd February 2014
    Posturi
    75
    Putere Rep
    23

Implicit

@IulianC de fapt anul asta toata luna a fost BF Asa au anuntat ca toata luna sunt reduceri... in curand o sa devina tot anul. Nici macar ultima vineri din noiembrie nu au respectat-o...
    In fine, reduceri sunt... dar eu sunt de acord cu ce spune Iulian, nu e adevaratul BF. Toata luna reduceri? Si chiar sunt, am vazut la flanco, emag etc. Ei pun accentul pe "sa facem cat mai multi bani" nicidecum pe "sa facem cele mai mari reduceri" care inseamna de fapt BF.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Black Friday pentru hosting
    De Nichita în forumul Hosting
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 28th November 2020, 00:05
  2. Idei si strategii pentru Black Friday
    De Popa Mihai în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 24th September 2015, 14:03
  3. Vand domeniu pentru afiliere de Black Friday
    De Merch în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3