Black Friday 2015 este o "sarbatoare" pentru toti oamenii din Romania, unele magazine au inceput sa tina aceasta campanie numita Black Friday toata luna noiembrie... tipic Romanesc, dam si niste exemple: Altex si Media Galaxy.
eMAG este magazinul cel mai popular din Romania, pe el asteptam reduceri serioase in intervalul de 20 - 23 noiembrie. Insa acest topic a fost deschis pentru alt ceva.
De exemplu voi veti avea o crestere a produselor vandute in Profitshare? Eu lunar fac cate 200 - 400 lei, credeti ca de Black Friday suma se va dubla sau va creste? La voi cum este si cum faceti pentru a avea cat mai mult profit de Black Friday. De exemplu anul acesta am facut 3 articole pentru aceasta campanie + am inlocuit un widget adsense 720x90 pentru un plugin profitshare 720x90, credeti ca va avea efect? Deocamdata sunt si eu in teste. Vreau sa stiu care este raspunsul vostru la intrebarea.
Black Friday 2015 pentru bloggari aduce un profit mai mare pe urma vanzarilor la magazinele afiliate?

Răspunde cu citat

Asa au anuntat ca toata luna sunt reduceri... in curand o sa devina tot anul. Nici macar ultima vineri din noiembrie nu au respectat-o...