12th September 2015, 14:58
3 out of 3 members found this post helpful.
Termenul "afiliere" se discuta degeaba cand vine vorba de Profitshare + eMag. Pierdere de timp
18th September 2015, 19:45
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
edy12006
...Asta nu contravine politicilor, ci doar daca faci redirect. Cand pui un pop-up la care nu ii gaseste nimeni x-ul, e acelasi lucru.
Care politici? Alea pe care le respecta doar fraierii?
E clar ca fiecare advertiser are dreptul sa aleaga cu cine colaboreaza si modul in care o face. Tu te vaiti ca n-ai luat comisioane la promotia respectiva. Eu ii vait si pe cei care n-au luat comisioanele din cauza ta, pentru ca in perioada promotiilor rata de rescriere este foarte mare.
Cat despre politici, sunt de acord cu ele dar numai atata timp cat le respecta toata lumea. Nu pentru unii muma iar pentru altii ciuma.
De dragul discutiei, vad -la metoda descrisa de tine- doua situatii total diferite:
1. Sa zicem ca tu ai un site bun de review pe o anumita nisa, sa zicem telefoane. Cate vizite ai in medie pe zi? Iti spun eu, cateva sute. Vine Black Friday si tu hotarasti sa pui cel landing page cu link spre un magazin de nisa. Crezi ca iti aduce avantaje mari? Poate din contra! Omul venise sa citeasca un review nu sa gaseasca un link spre magazin (si nici macar spre produsul de care era interesat). Oricum in perioadele promotiilor rata de click creste foarte mult, probabil ca dacea click si in pagina de review. Si pentru ca el, vizitatorul, cauta un review, va cauta din nou si sunt sanse sa iti suprascrie cookie-ul obtinut cu atata truda
...
Deci metoda se poate sa nu fie cea mai buna.
2. Sa zicem ca eu am un site bun despre lumea mondena. Stii tu, cum si-a vopsit Icsuleasca parul, cand a fost Igreceasca la ginecolog si alte chestii din astea fara de care sa nu se poata trai. Cate vizite crezi ca am pe zi? Cel putin de zece ori mai multe ca tine! Vine Black Friday si hotarasc si eu sa pun acel landing page cu link pe toata pagina (si pe un X pe-acolo prin colt) catre acelasi magazin ca tine. Omul a venit sa vada de cat si-a pus Icsuleasca silicoanele si se alege cu un link de afiliere. Poate da click link, poate da pe X-ul minune, poate nu da click. Dar daca numai unul din 10 da click, te-am facut praf cu tot site-ul tau de review. Pentru ca o sa am mai multe click-uri decat ai tu vizite. Buna metoda!
Si mai e aici o chestiune pe care n-o inteleg. Nu stiu cum se face ca eMag, magazinul cu cea mai restrictiva politica in afiliere, este si cel mai spamat. In perioada promotiilor zbarnaie link-urile lor de afiliere pe grupuri in FB. Cum sa mai ai performanta daca respecti "politicile"?

Postat în original de
cris
Marius , ai putea explica de ce e pierdere de timp cu profitshare ?
Poate pentru ca el reprezinta concurenta si au fost in urma mici neintelegeri. Deci, surprinzator ar fi sa-i laude...
Gresesc Marius?
19th September 2015, 01:55
3 out of 3 members found this post helpful.
Ce sa reprezint eu? Concurenta, adica 2parale? WTF?
Eu reprezint morariu.biz unde gasesti usor un articol ce-mi explica pozitia fata de Profitshare. Daca nu-l gasiti va las link aici.