Idei si strategii pentru Black Friday
Ne apropiem curand de vinerea neagra, perioada in care cei mai multi afiliati ar trebui sa se pregateasca din timp, sa-si faca un plan bine stabilit, cu obiective clare si o strategie pe masura.
E prima vinere neagra la care vreau sa particip "serios" ca afiliat, am un site pe fashion care zic eu, l-am dezvoltat destul de frumos, am reusit sa strang si cateva sute de abonati, stiu ca sunt multe imbunatatiri care le pot aduce la site, iar in timp le voi face.
Strategia mea consta intr-o pagina speciala creata pentru vinerea neagra, cu ofertele si reducerile cele mai serioase pe care le gasesc atat din 2parale, cat si profitshare, pe langa vizitatori fideli sau abonati la newsletter m-am gandit la o promovare serioasa si prin adwords, dar am renuntat la idee pana anul viitor(mai am de studiat) in schimb voi discuta cu mai multe magazine cu care am organizat in trecut concursuri pe site, dar si cu cele cu care nu am organizat, pentru obtinerea unor vouchere de cumparaturi pentru perioada urmatoare, iar astfel sa creez si un concurs, iar trafic extra sa fie adus datorita participantilor, prin canalul social, respectiv facebook, G+.
Voi ce strategie aveti pentru vinerea neagra?