Posibil, daca nu am vazut asa ceva mi-e greu sa cred. Oricum ma faci sa incerc. Suna foarte tentant numai ca trebuie sa vad si cu ce se mananca
Posibil, daca nu am vazut asa ceva mi-e greu sa cred. Oricum ma faci sa incerc. Suna foarte tentant numai ca trebuie sa vad si cu ce se mananca
Ontopic: Cea mai ieftina solutie, popup dupa x secunde, unul bine aranjat, cu optiune de x, optimizat din punct de vedere al imaginii, textelor, call to action.
Offtopic: edy iti place topicu asta ~ sterge din mesaje ca ti-e plina cutia postala. Imediat trebuie sa suni la un lacatus sa o deblocheze.
Fara semnatura.
Cineva mi-a spus cu ceva timp in urma ca reusise sa stranga like-uri foarte multe in timp destul de scurt cu o metoda simpla.Posta clipuri iar cel care le accesa trebuia sa dea like paginii sa le poata viziona.Nu stiu daca mai este de actualitate sau daca este ceea ce cauti tu.
Da, functioneaza, dar e o metoda extrem de enervanta si cel mai probabil oamenii nu vor reveni pe pagina ta sau s-ar putea chiar sa-i dea unlike dupa ce vizioneaza clipul. Nu inteleg de ce toata lumea fuge dupa cantitate> ''vrem likeuri, likeuri multe, nu conteaza cum, le cumparam, punem pop-up-uri enervante, ii obligam!'' dar nu se gandesc ca 5000 de likeuri de la persoane ~obligate~ sa dea like nu fac nici cat 500 de likeuri de la oameni cu adevarat interesati de pagina respectiva.
Din cate stiu eu, facebook nu mai permite conditionarea prin like a accesului la continut. Nu am folosit, insa parca asa am citit pe undeva...
:)
Mai permite, nu mai permite, cert e ca inca sunt o gramada de siteuri care-l folosesc.
You must not incentivize people to use social plugins or to like a Page. This includes offering rewards, or gating apps or app content based on whether or not a person has liked a Page. It remains acceptable to incentivize people to login to your app, check-in at a place or enter a promotion on your app's Page.
Fara semnatura.
Sunt de acord cu edy12006. Targetate bine si interesele bine alese + continut relevant iti poate aduce cel putin 100 de like-uri si nu te costa 100 de eur. O pagina setata corespunzator face mult.
Am o clienta care vinde prajituri, nu are nici macar site, dar are comenzi pe pagina de fb si dansa e multumita.
Referitor la subiect, sunt de acord cu edy12006. Fb Ads bine targetat si interesele bine filtrate+continut bun iti poate aduce 100-200 de like-uri si nu trebuie sa investesti 100 de eur.
Am o clienta care nu are site, se ocupa de prajituri si are comenzi ca nu face fata, nu zic ca majoritatea de pe fb, dar e o clienta multumita![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)