Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 36

Subiect: Metode de facut like-uri la pagina de facebook

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Edy lumea daca da click nu da si like, sau daca da click nu inseamna ca iti va cumpara produsul sa ei procent din vanzare. Functioneaza ce spui tu, dar eu vorbesc de cu totul altceva. E mai bine cum spui tu sa faci pub la linkuri ads si ei si like. Eu nu folosesc afilierea. Exista adsense si zeci de alte firme care platesc la click. De ce sa tin reclame care fac zeci sute de click fara sa obtin nimic cum s-a intamplat? Afilierea e ca la pacanele Mai ales pt mine care nu prea stiu cu ce se mananca

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de florea Vezi Post
    "sa ei procent" / "si ei si like"
    Care "ei" Florica? Ei mamei, sotiei, iubitei?

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

iei scuze

Florin458 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    2nd May 2014
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    67
    Putere Rep
    23

Implicit

Incearca sa faci site-ul cunoscut pe diferite grupuri de pe facebook + atasarea functiei ca orice vizitator intra pe site sa ii ceara automat sa dea like.

RedJohn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th April 2013
    Posturi
    199
    Putere Rep
    25

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu cand vad un site care ma pune prima data sa dau like sau share inainte de a vedea ce e pe el, il inchid direct.
    Poti incerca cu un plugin gen "exit like" in care utilizatorul cand vrea sa inchida pagina sa-i apara un popup de genul "ti-a placut site-ul nostru? da-ne un like Da/Nu"
    Am vazut chiar pe olx ceva de genul asta..

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit

iei scuze
    No problem!

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Edy lumea daca da click nu da si like, sau daca da click nu inseamna ca iti va cumpara produsul sa ei procent din vanzare. Functioneaza ce spui tu, dar eu vorbesc de cu totul altceva. E mai bine cum spui tu sa faci pub la linkuri ads si ei si like. Eu nu folosesc afilierea. Exista adsense si zeci de alte firme care platesc la click. De ce sa tin reclame care fac zeci sute de click fara sa obtin nimic cum s-a intamplat? Afilierea e ca la pacanele Mai ales pt mine care nu prea stiu cu ce se mananca
    Vorbesti total pe langa, fara suparare!

Eu ziceam aici strict faptul ca din 100 de euro am reusit sa realizez mai mult decat spuneai tu in postul anterior ca se poate, adica sa generez si vanzari, dar si site de like-uri la postari, o parte si paginii de pe care am livrat ads-urile.

Spuneam asta doar ca un argument pentru faptul ca daca te-ar interesa sa obtii doar like-uri, in cazul in care stii ce postari sa promovezi, te poti atrage cu ceva useri fideli in pagina ta, care nu dau like fortati, gen ca intr-un popup pe site.

In rest, eu sunt de parere ca este tocmai invers. Bineinteles ca sunt siteuri pe care nu le poti monetiza decat prin adsense pentru ca nisa lor e de asa natura, insa nu poti compara cu afilierea. Afilierea nu se face prin bannere si trafic neaparat mare, ci trafic targetat.

Un site de afiliere pe o nisa buna, la un trafic de 300 uv zilnic poate produce lejer 500 euro lunar, pe cand unul de continut monetizat cu adsense, sunt slabe sansele sa poata fi monetizat astfel chiar si in strainatate. Bineinteles insa, ca si promovarea e diferita la un proiect de afiliere, unde te bati cu magazinele.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de RedJohn Vezi Post
    Eu cand vad un site care ma pune prima data sa dau like sau share inainte de a vedea ce e pe el, il inchid direct.
    Poti incerca cu un plugin gen "exit like" in care utilizatorul cand vrea sa inchida pagina sa-i apara un popup de genul "ti-a placut site-ul nostru? da-ne un like Da/Nu"
    Am vazut chiar pe olx ceva de genul asta..
    Si asta e o metoda buna, daca tot nu a convertit nimic, macar sa il tii aproape.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Esti tare daca faci din 300 de viz 500 de euro. Desi mi se pare imposibil. Am vazut la cineva profit din asa ceva, dar cu promovare pe facebook si alte metode. Deci dai bani, ca sa faci ceva. Dar poate daca ai experienta cum zici tu se pot face minuni, nu te contrazic

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Esti tare daca faci din 300 de viz 500 de euro. Desi mi se pare imposibil. Am vazut la cineva profit din asa ceva, dar cu promovare pe facebook si alte metode. Deci dai bani, ca sa faci ceva. Dar poate daca ai experienta cum zici tu se pot face minuni, nu te contrazic
    Am zis 300 uv zilnic, nu doar o zi si atat. Si da, chiar sunt nise de agest gen si in Romania, doar ca nu poti compara concurenta cu cele gen divertisment, ci te bati cu magazine mari. Si nu e vorba de promovare pe FB, ala e doar un exemplu referitor la ce poti obtine din 100 euro in ads pe FB, fara prea mari cunostinte.

Si nu stiu de ce ti se pare ca e mult 500 euro lunar din 300 uv pe zi, sunt nise si mult mai bune. Spre exemplu, poti descoperi cuvinte cheie ce convertesc cu o rata de 3% lejer, iar valoarea medie a comisionului sa fie de 50 ron. Asta inseamna vreo 9 conversii la 300 uv, ceea ce rezulta 450 ron pe zi comisioane. Cu o rata de respingere de 20% inseamna ca iti raman totusi 350 ron pe zi. DAR, pana la nivelul ala trebuie sa cauti atent si sa testezi zeci de nise si strategii.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Metode de facut bani!Merita citit!Nu te costa decat 5 minute din timpul tau!!!
    De nebunu88 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 31st December 2014, 22:08
  2. Conversie cont Facebook la pagina. Risc sa pierd datele si pagina.
    De Winfast în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th October 2014, 01:59
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st February 2012, 16:43
  4. Pagina de start din www s-a facut http
    De hyp3rion în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th September 2007, 15:10
  5. am facut si eu o pagina acum vreo 2 luni...
    De Bogdan Citoiu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th November 2006, 14:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •