Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: afiliere ca la romani

Marius P. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    25th December 2010
    Locaţie
    Hateg
    Posturi
    89
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Nu cred ca au motiv sa faca asta. Cate DSLR iti cumperi intr-un an? Dar intr-o viata? Cate accesorii poti sa cumperi pentru dslr an de an?

Nisa nu e similara cu telefoanele mobile, unde iti schimbi telefonul o data pe an, iar acel telefon face si poze misto
    Dupa logica ta ar fi mai bine sa se apuce si Canon si Nikon de facut telefoane... sau poate si Ferrari... si altii care nu vand asa multe telefoane

Poate intrebarea corecta e altfel: Cate DSLR iti cumperi intr-un an? Dar intr-o viata? Cate accesorii poti sa cumperi pentru dslr an de an? Dar daca le-ai cumpara pe toate de la emag?
    :)

wharmus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th September 2015
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Nu cred ca au motiv sa faca asta. Cate DSLR iti cumperi intr-un an? Dar intr-o viata? Cate accesorii poti sa cumperi pentru dslr an de an?

Nisa nu e similara cu telefoanele mobile, unde iti schimbi telefonul o data pe an, iar acel telefon face si poze misto
    Salut imi cer scuze de offtopic.
    Tom cum fac sa dau de tine? Am incercat sa ti trimit PM dar zice ca ai inboxul plin.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Marius P. Vezi Post
    Dupa logica ta ar fi mai bine sa se apuce si Canon si Nikon de facut telefoane... sau poate si Ferrari... si altii care nu vand asa multe telefoane

Poate intrebarea corecta e altfel: Cate DSLR iti cumperi intr-un an? Dar intr-o viata? Cate accesorii poti sa cumperi pentru dslr an de an? Dar daca le-ai cumpara pe toate de la emag?
    Deci ce vrei sa spui mai exact, ca nu am inteles? Logica mea este gresita, pentru ca? Iar logica ta este corecta pentru ca? (Ai intrebat exact acelasi lucru , de aici confuzia mea).

Nu vreau sa par rautacios, dar daca ai o problema cu logica ma, ma astept sa-mi argumentezi. Te rog!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Marius P. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    25th December 2010
    Locaţie
    Hateg
    Posturi
    89
    Putere Rep
    28

Implicit

Am subliniat diferenta:

Mai detaliat:
    Tu cate Ferrari-uri cumperi intr-un an? Dar intr-o viata? Dar cate accesorii pentru Ferrari cumperi an de an? Asta nu inseamna ca Ferrari produce masini fara profit...
    Daca un produs nu se uzeaza moral/fizic intr-un an (sau cel putin la fel de repede ca un telefon mobil) incat sa fii nevoit sa-l inlocuiesti, nu inseamna ca nu produce profit.
    Daca ai deja toata infrastructura care-ti permite sa adaugi in portofoliu produse fara cheltuieli suplimentare, de ce sa nu o faci?
    Despre cross-selling si upselling presupun ca stii deja.

Daca nici acum nu ai inteles, inseamna ca esti rautacios
    :)

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Marius P. Vezi Post
    Am subliniat diferenta:

Mai detaliat:
    Tu cate Ferrari-uri cumperi intr-un an? Dar intr-o viata? Dar cate accesorii pentru Ferrari cumperi an de an? Asta nu inseamna ca Ferrari produce masini fara profit...
    Daca un produs nu se uzeaza moral/fizic intr-un an (sau cel putin la fel de repede ca un telefon mobil) incat sa fii nevoit sa-l inlocuiesti, nu inseamna ca nu produce profit.
    Daca ai deja toata infrastructura care-ti permite sa adaugi in portofoliu produse fara cheltuieli suplimentare, de ce sa nu o faci?
    Despre cross-selling si upselling presupun ca stii deja.

Daca nici acum nu ai inteles, inseamna ca esti rautacios
    Pai eu vorbeam strict de F64, nu de Nikon (analogia ta cu Ferrari). Este diferenta intre Ferrari si dealerul de masini din Ploiesti, eu despre dealer vorbesc. De aici si confuzia.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Romani de succes
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 85
    Ultimul Post: 22nd July 2016, 17:41
  2. Sa-i dam in gat pe spamerii romani
    De gupi în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 13th January 2010, 12:47
  3. Romanii tot romani
    De kleampa în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24