Ai planuri mari...Gaseste un nume de brand, ar da mai bine decat un ~eventual~ emd.
Ai planuri mari...Gaseste un nume de brand, ar da mai bine decat un ~eventual~ emd.
Toate numele de zeite , indiferent daca sunt bune sau rele , sunt luate si cu ro si cu net
efem.ro (e liber) ...de la efeminin.....se scrie imediat, tocmai bun daca ai bani de investit in publicitate
daca pui accentul altfel aduce cu FM![]()
femeia scris invers ar fi interesant?
am cumparat efem.ro dar mai astept si alte pareri si sugestii
e-femeie.ro ar fi ok?
Ultima modificare făcută de SERGIUx; 15th September 2015 la 18:36. Motiv: completare
Pastreaza efem.ro ca suna bine si apuca-te de treaba, ai grija cu SEO. Si incearca sa nu mai faci 3 posturi in 4 minute...
Desi nu vreau sa iti distrug planurile, sfatul meu e sa incepi prin a face ceva mai nisat, sau gandeste altfel articolele, incat sa mergi doar pe un anumit segment. Am vazut printre zecile de categorii enumerate de tine, si categoria de electrocasnice. Ai idee cate mii de produse fac parte din aceasta categorie, doar in eMag (+alte magazine) si ce ar insemna sa prezinti fiecare produs in parte?
Iti spun asta din privinta cuiva care dezvolta in prezent un site cu aproximativ 200 de categorii si cand se gandeste la ce s-a inhamat, nu ii place deloc. Un site cu atatea categorii deja e un portal, si trebuie sa aiba in spate zeci de oameni.
Daca esti incepator, ti-as recomanda una dintre urmatoarele 2 variante:
1) Cauti un cuvant cheie sau 3-4 care cumuleaza un numar de 20-30 mii cautari lunare si faci un site nisat pe acel subiect, dar incearca sa alegi o nisa unde ai sanse de conversie din afiliere.
2) Cauti cuvinte cheie cu minim 30-50 cautari lunare (orice despre femei) si scrii in site doar articole in jurul acelor cuvinte, cate 1 articol pentru fiecare cuvant.
Mult succes, si bine ai venit printre noi!
P.S: Mai bine te-ai axa pe siteul cu dieta-rina, ar fi o paine buna de mancat acolo, daca te dedici doar acelui proiect si nu iti pierzi timpul incercand sa faci prea multe in acelasi timp.
O sa mai comasez din acele subcategorii iar proiectul actual cu dieta o sa il duc in continuare la fel
Mersi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)